angol kezdőknek - DynEd

Angol kezdőknek – DynEd First English

Angol kezdőknek – DynEd First English. A DynEd First English tanfolyama az abszolút kezdőknek szól, akik azonnal beszéd alapon szeretnék tanulni az angol nyelvet.

Beszélj az első perctől kezdve angolul!

Sokan gondolják, hogy a beszédszintű nyelvtudás a nyelvtudás legmagasabb szintje. Az általános elképzelés szerint először jön az írott szövegek megértése, ezután a hallott szöveg megértése és csak a legvégén, valahol a felsőfokú szint környékén tudsz majd beszélni is.

Semmi sem hibásabb, mint ez az elképzelés! Hiszen egy kisgyerek előbb tud beszélni, mint írni. A valóságban először jön a beszéd megértése, aztán az aktív beszéd és végül az írott szövegek használata.

Angol kezdőknek – a DynEd First English tanfolyama rácáfol arra, hogy a nyelvtanulásnak a szavak magolásával és feladatok írásbeli megoldásával kellene kezdődnie.

Hogyan érted meg a nyelvet szótár nélkül?

angol kezdőknek - dyned 02

Mint minden DynEd tanfolyam, az angol kezdőknek – DynEd First English tanfolyam is szoftverre épül, amit tanári támogatás egészít ki. A DynEd szabadalmaztatott, RHR nyelvoktatási módszere az alábbi lépéseket tartalmazza:

  • A DynEd First English az új nyelvi anyagokat először egy kis történet formájában mutatja meg neked. Az első lecke első története olyan egyszerű, hogy akár a hang némításával, pusztán a képek alapján is megértenéd.
  • Ehhez kapcsolódnak az ellenőrző kérdések és a képes szótár. Miért is kellene leírva látnod az apple szó jelentését, mikor egy alma képe pontosan ugyanúgy megfelel? A DynEd First English a vizuális oktatáson keresztül tanít meg téged beszélni. Így nem keveredik benned az anyanyelv és az angol nyelv.
  • Az elvontabb fogalmakat gyakorlatokon keresztül érted meg. A rajzok és a kombinációs feladatok segítségével magad fedezed fel az angol nyelvet, éppúgy, mint egy kisgyerek. Ugyanez igaz a nyelvtanra is.
  • Amint megérted, amit hallasz, rögtön alkalmaznod is kell. A számítógép vagy az okostelefon mikrofonja segítségével hangos beszéddel oldasz meg feladatokat, így azonnal gyakorolod az aktív beszédet is.
  • A tanulás folyamatát a tanári támogatás kerekíti le. Kéthetente gyakorolod az angol tanároddal mindazt, amit a szoftverrel már megtanultál. Ez motivál, visszacsatolást ad és segít a fejlődésben.

Angol kezdőknek – DynEd First English

Ez a díjnyertes tanfolyam a teljesen kezdőket vezeti be az angol nyelvbe. A vizuális támogatás és a megértésre alapuló tanulás maximálisan segíti a kezdőket abban, hogy használni kezdjék az angol nyelvet.

A DynEd First English célcsoportja a kezdő nyelvtanulók. Azoknak is jó, akik tökéletesen kezdők, és azoknak is, akik az A1 szintű (kezdő) nyelvvizsga szint elérésére törekednek.

Tartalom: A DynEd First English 8 unitból, azaz leckéből áll. 72 óra alatt vezet el téged a teljesen kezdő szintről arra a szintre, hogy alapvető helyzetekben meg tudod magad értetni és a hétköznapokban már el tudsz boldogulni angol nyelven.

A First English az alap szókincs és az alapvető nyelvi szerkezet elsajátítását tűzi ki célul. Az 1-4 egységek a kezdőknek valók, az 5-8 egységek pedig a kezdő és kezdő-haladó szintnek felelnek meg. Iskolai környezetben az 5. modultól már párhuzamosan hozzávehető az English for Success tanfolyam is.

Hol érheted el a DynEd First English tanfolyamot?

A DynEd First English tanfolyama a DynEd Pro Angol Nyelvtanfolyamok része. A DynEd Pro több, mint 2000 óra nyelvtanulási lehetőséget biztosít neked és egészen a felsőfokú, C2 szintű nyelvtudásig segít téged.

Amikor megkezded a tanulást a DynEd Pro Angol nyelvtanfolyamokkal, először szintfelmérő tesztet kell írnod. Ha a szintfelmérő teszten kezdő eredményt érsz el, automatikusan a DynEd First English tanfolyammal és a New Dynamic English tanfolyam első moduljával fogsz kezdeni.

Ahogy előre haladsz a tanulásban, úgy nyílnak meg előtted a további modulok és az újabb tanfolyamok.

Nem kell tehát azon gondolkodnod, melyik tanfolyam való neked. A DynEd Pro szintfelmérő tesztje segít abban, hogy megtaláld a megfelelő tanfolyamot és neked megfelelő leckéjét.


További információra van szükséged? 5+1 e-mailben megtudsz mindent a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!

Kattints az ismertető e-mailekért!