Angol tanulás otthon - New Dynamic English _01

Angol tanulás otthon – New Dynamic English

Angol tanulás otthon – New Dynamic English. A New Dynamic English a DynEd egyik alaptanfolyama. A díjnyertes szoftverrel és személyes angol tanári kísérettel bárhol és bármikor élvezetesen tanulsz. Egyetlen év alatt eljutsz a teljesen kezdő szintről a középfokú, B1 szintre. Nem csak érteni, beszélni is fogod az angol nyelvet. Ebből a cikkből megismerheted a New Dynamic English tanfolyamot.

Angol tanulás otthon – a New Dynamic English megkönnyíti

angol tanulás otthon - new dynamic english 03

A New Dynamic English tanfolyamot akkor fogod a legjobban kihasználni, ha kezdő vagy újrakezdő angol tanuló vagy. A legelső modul csak egy nagyon minimális angol nyelvtudást feltételez és szintfelmérő teszt segít a megfelelő kezdő lecke megtalálásában.

Ha fontos neked a hallás utáni beszédtanulás és az aktív beszéd gyakorlása, akkor a New Dynamic English tökéletes választás. Minden leckét először hallás alapon ismersz meg, ami egyedülálló a nyelvtanfolyamok között. A vizuális megjelenítés és az értelmező feladatok segítenek a szótár nélküli nyelvtanulásban. Olyan könnyedséggel és hatékonysággal tanulod a nyelvet, mint kisgyerek korodban.

Az éppen tanult anyagot hangos beszéddel, a számítógép vagy telefon mikrofonját használva gyakorolod. Óránként 100-120 angol mondatot mondasz ki hangosan, így a tanfolyam végére 20 – 30.000 (!) hangosan kimondott angol mondatot tudhatsz magad mögött.

Hogyan működik a New Dynamic English tanfolyam?

Akár csak egy tanfolyami angol oktatásnál, itt is szintfelmérő teszttel kezded az angol tanulást. A DynEd azonnal annál a modulnál nyitja meg neked a tanfolyamot, amelyik szintre a teszt alapján jogosult vagy. Nem kell a tudásodnál alacsonyabb szinten kezdened, így gyorsabban haladhatsz. Az ismétlés sem árt azonban – a szintednél lejjebb lévő leckék is megnyitásra kerülnek, hogy belenézhess az anyagokba.

A szintednél feljebb jutni azonban szorgalmas munkával lehetséges. Az angol tanulás otthon New Dynamic English tanfolyammal azért is könnyű, mert mindig látod, hány százalékosan teljesítetted az éppen tanult leckét. Ha elérted a 100%-ot, akkor már nem csak érted, hanem gondolkodás nélkül használni is tudod a tanult nyelvi anyagot.

Angol tanulás otthon – New Dynamic English!

A New Dynamic English a DynEd egyik alaptanfolyama. Az általános, társalgási angol nyelvet tanulod meg vele. A tanfolyam fontosabb jellemzői:

  • 8 modulból áll
  • egy modult kb. 25-30 tanulási óra alatt sajátíthatsz el
  • a teljes tanfolyammal 200-250 óra alatt végzel és eközben
  • a kezdő szintről B2 szintre katapultálod a nyelvtudásod.

A DynEd tanfolyamok leírásai között további információkat találsz a tanfolyamról. Egyszerűen csak kattints ide. Ha pedig a DynEd hivatalos magyar nyelvű oldala is érdekel, azt itt találod meg.

Ha még sosem tanultál angolul és tényleg abszolút kezdő vagy, arra is van megoldás. Aki a DynEd-del tanul, az hozzáfér az összes tanfolyamhoz, így a First English tanfolyamhoz is. A First English első leckéjét még akkor is megérted, ha soha egyetlen angol szót sem hallottál. Az első három modult elvégezve pedig már magabiztosan fogsz tanulni a New Dynamic English-sel is.


Az angol nyelvtanulás otthon remek dolog, érdemes kipróbálni!
Imserd meg ezt a tanulási módszer, és hat tetszik, rendkívül kedvezményesen ki is próbálhatod!
Kattints az ismertető e-mailekért és 5+1 e-mailben megtudsz mindent a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!