1. Miért éri meg a DynEd-del tanulni?

A DynEd lerövidíti a tanulási időt

Ahhoz, hogy egy nyelvet hagyományos oktatási módszerekkel magas szinten elsajátítson valaki, 1.000 – 1.200 tanulási órát kell belefektetnie. Ez az idő a DynEd-del 360 órára rövidül. A tanulási idő 50%- 70%-kos rövidülése természetesen költségmegtakarítást is jelent.

A DynEd-del hatékonyabb a tanulás

A DynEd nem csak gyorsabb, hanem abban is segít, hogy a tanuló minden tanulásra fordított percből és forintból kihozza a maximumot. Sokat számít, hogyan tanulunk, hiszen vannak hatékony és kevésbbé hatékony nyelvtanulási módszerek. A DynEd nagyon sok paraméter alapján méri a tanulási hatékonyságot és arról visszajelzést ad a tanulónak egy -12 és + 12 érték közötti skálán. Konkrét javaslatokat ad a tanulási hatékonyság javítására és ezzel segít kihozni a tanulási időből a maximumot. Mindezt erősíti, hogy a személyes angol tanár szintén látja a tanulási adatokat és személyre szabott tanácsokkal segíti az eredményesebb tanulást.

Szeretnék többet tudni a DynEdről!

A DynEd többet ad

Nem csak a tanulásra fordítható idő korlátlan az előfizetés érvényessége alatt, hanem bármelyik olyan tanfolyam hozzáférhető, ami a tanuló tudásszintjének megfelel. A felnőtt tanulók 12 tanfolyamból választhatják ki azokat, amelyekkel tanulni szeretnének. Gyerekek számára pedig az életkornak megfelelő tanfolyamok biztosítják a beszédközpontú tanulást.

A DynEd beszédközpontú

A DynEd olyannyira beszédközpontú, hogy a nyelv tanításakor a beszéd hallás utáni megértésére és a hallott beszéd hangos visszaismétlésére épít. Ez teljes mértékben megfelel annak, ahogy az anyanyelv elsajátítása történik. A hagyományos, szöveg alapú tanulásnál külön nehézséget jelent az élő beszélt nyelv megértése és az aktív beszéd. A DynEd módszerénél nincs ilyen nehézség. Kezdettől fogva hallás alapon tanítja a nyelvet és óránként 80-100 mondat aktív kimondását kéri. Az írásbeli feladatok kizárólag a már megértett nyelvi minták további gyakorlására és rögzítésére szolgálnak.

A DynEd-del olcsóbb a nyelvtudás megszerzése

A DynEd-del történő tanulást a magántanárral történő tanuláshoz érdemes hasonlítani. Egy klasszikus, magántanárral történő tanulás heti minimum 2 tanári órából és további legalább 4 óra otthoni tanulásból áll. Ha kezdőként 1000 óra tanulásra van szükség egy nyelv magas szintű elsajátításához, akkor három éven keresztül kell ezen a módon tanulni. Bármilyen kedvező is legyen egy magántanár óradíja, a DynEd valószínűleg még kedvezőbb, mivel ugyanezzel az intenzitással mindössze egy év alatt segíti elérni ugyanazt a szintet.

Ráadásul nincsenek egyéb költségek, mint a tananyag díja, fénymásolási díj vagy nyelvvizsga díj. Nem kell kiegészítő eszközöket (pl. CD-t vagy könyvet) vásárolni.

Szeretnék többet tudni a DynEdről!

A DynEd-del könnyebb tanulni

Mivel a tanfolyamok nem csak számítógépen, hanem mobil eszközökön is elérhetőek, és egy ugyanazon tanfolyamot egyszerre több eszközön is végezhetünk, a tanulás rendkívül rugalmas. Kihasználhatóak a töredék idők, mint pl. az ingázás, a reggeli kávézás, a hosszú várakozás vagy az elalvás előtti percek. Így hamar összejön az optimális tanuláshoz szükséges napi egy óra.

Mivel a tanulás egyénileg történik, nem kell tanfolyami időpontokhoz, csoporttársakhoz igazodni, így az intenzív nyelvtanulás bárki számára megszervezhető.

2. Jelentkezés módja

Előzetes tájékozódás

A DynEd tanfolyamok előnyeiről, működéséről a honlapjainkon közzétett anyagokból tájékozódhatsz, illetve felteheted kérdéseid e-mailben vagy telefonon is.

Jelentkezési űrlap kitöltése és díjbekérő befizetése

A jelentkezési lap kitöltése után elektronikus úton számlát küldünk Önnek, amelynek befizetése után kezdheti meg a DynEd angol tanfolyamok használatát. Az első számla befizetésével Ön elfogadja a használati feltételeket.
A DynEd tanfolyamokat minden hónap elsejével lehet elkezdeni. Amennyiben hónap közepén szeretné elkezdeni a tanulást, úgy ebben az esetben is az egész hónap számlázásra kerül.
A tanfolyamról elektronikus úton számlát küldünk Önnek, amit átutalással lehet kiegyenlíteni.

Bevezetés a DynEd tanulási módszerbe és szintfelmérő teszt kitöltése

A  számla kiegyenlítését követően személyes tanárt adunk, aki segít a besoroló teszt elvégzésében és támogatja a DynEd angol nyelvtanulást. A részvétel a tanári bevezetésen – Skype támogatással – szükséges.
A DynEd módszer mind a szoftver mind a tanár közreműködését igényli. A jelentkezéssel a tanuló vállalja, hogy részt vesz a kéthetenkénti skype tanári támogatásokon is. A tanfolyam eredményessége csak a tanári támogatással együtt garantálható.
Az ajánlott legrövidebb tanfolyami időtartam három hónap, ami ezt követően havonta meghosszabbítható.

Töltsd ki és küldd be az alábbi jelentkezési űrlapot.

Szeretnék többet tudni a DynEdről!

Sorry, there is no upcomming events.