New Dynamic English

New Dynamic English – egyetlen tanfolyam kezdőtől a haladóig

A New Dynamic English egy Általános angol nyelvtanfolyam a felnőttek számára. Segíti a folyamatos angol beszédhez szükséges nyelvi készségek elsajátítását. Középpontjában a mindennapokban közvetlenül hasznosítható nyelv áll, de emellett felkészítést ad az iskolai és munkahelyi életre is. Ebben a bejegyzésben részletes leírást és néhány képernyővideót találsz a New Dynamic English tanfolyamról.

angol tanulás kezdőknek -vfirst english

Angol tanulás kezdőknek – First English Nyelvtanfolyam

Felnőtt nyelvtanulóként nehéz belekezdeni egy új nyelvbe. Főleg a kiejtés és a megértés az, amitől sokan félnek az angol nyelvtanulásnál. Az angol tanulás kezdőknek szerencsére soha nem volt még olyan könnyű, mint a First English egy díjnyertes tanfolyammal. A First English egy beszédközpontú, hallás utáni megértésre alapozó kezdő online tanfolyam. A bejegyzésből megismered a First English-t és belenézhetsz néhány képernyővideóba is.

DynEd angol tanulás előnye címkép

A DynEd Angol Tanulás előnye

Mi a  DynEd angol tanulás előnye? A DynEd esetében nem egy, hanem sok válasz létezik erre a kérdésre. Ebben a bejegyzésben 5 rövid blokkban megtudod, hogy mik a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok legfontosabb előnyei. Olvasd el, miért a DynEd a legrugalmasabb, leghatékonyabb és legkiszámíthatóbb nyelvtanulási módszer.

egyéni angol tanár

Egyéni angol tanár szoftveres támogatással

Bármennyire is tökéletes a szoftveres angol tanulás, az egyéni angol tanár személyes varázsát, motivációs képességét és az emberi kapcsolatot nem pótolhatja. A tanárral történő tanulás és a szoftveres tanulás eltérő dolgokban erősek. A szoftver fáradhatatlan, türelmes, precíz – a tanár személyes, inspiráló, támogató. Ha a munkájuk egymásra van hangolva, akkor tökéletes párost alkotnak. Erről szól ez a bejegyzés.

mobil angol nyelvtanfolyam

Mobil angol nyelvtanfolyam – minden egyetlen kis helyen

Csak a mobil angol nyelvtanfolyam az igazán jó nyelvtanfolyam. Miért is mondhatjuk ezt? Nem csak azért, mert a jelen technikája a mobil technika. Azért is, mert az eszközök használhatósága és egyszerűsége alapvetően befolyásolja a tanulási hatékonyságodat. Ebben a bejegyzésben arról olvasol, mik a jó mobil angol nyelvtanfolyam tulajdonságai. Olvasd el és jobban tudsz választani.

mérhető haladás az angol nyelvtanulásban

Mérhető haladás az angol nyelvtanulásban

Egy új nyelv elsajátítása sok szempontból frusztráló élmény. Hosszú ideig tart, amíg magad számára is látható előrehaladást érsz el és közben rengeteg kudarccal is meg kell küzdened. A nyelvtanulás egy maratoni menet. Akkor haladsz rajta végig, ha nem csak a célba érést, hanem a menet közben megtett utat is látni tudod. Nem csak azt kell tudnod, milyen messze van a cél, hanem azt is, mennyivel kerültél közelebb hozzá. A mérhetőség az angol nyelvtanulásban fontos tényezője a sikernek. Ez a bejegyzés arról szól, hogyan válik mérhetővé a napi előrehaladás a nyelvtanulásban,  és hogyan válik ezáltal a frusztráló élmény diadalmenetté.

folyékony angol beszéd címkép

Folyékony angol beszéd panelmondatokkal

A legtöbben úgy gondolják, hogy a nyelv legkisebb építőkockái a szavak, ezekből épülnek fel a mondatok majd a folyékony beszéd. Ezzel szemben az igazság az, hogy valamennyien standard kifejezéseket, kész panelmondatokat használunk. Ezeket kombináljuk nagy rutinnal beszéd során. A folyékony angol beszéd titka tehát nem a szókincs bővítésében, hanem a használt panelmondatok, panelkifejezések számában rejlik. De hogyan lehet felépíteni a nyelvtanulást a szavak helyett a panelmondatokra? Erről szól ez a bejegyzés.

hatékony angol nyelvtanulás - címkép

Hatékony angol nyelvtanulás. DynEd Angol Nyelvtanfolyamok

A hatékonyság nagyon fontos tényező a nyelvtanulásban is. Hiába olcsó egy tankönyv vagy magántanár, hiába akciós a nyelvtanfolyam vagy ingyenes a szoftver – ha nem tanulsz meg vele angolul, csak veszteséget okoz. Hiszen ha ingyen is van, az idődet mindenképpen bele kell invesztálnod – hiába. Ez a bejegyzés arról szól, hogy létezik-e hatékony angol tanulás – vagyis olyan módszer, amivel gyorsabban, biztosabban sajátítod el az angol nyelvet.