angol szavak

Angol szavak – érdemes magolni őket?

Te is biztosan találkoztál már a nyelvtanulás egyik alapeszközével: a szótárfüzettel. Leckéről leckére írod fel az új angol szavakat, kifejezéseket, majd megpróbálod megtanulni őket. Az angol szavak magolása vajon közelebb visz téged az angol beszédhez? Ez a bejegyzés a szókincs bővítéséről szól.

Természetes nyelvtanulás. Természetesen DynEd-del!

Egy nyelvet egészen biztosan megtanultál, mégpedig az anyanyelvedet. Az a módszer, ahogy kisgyerekként tanultad meg a nyelvet, a természetes nyelvtanulási módszer. De miben is áll ez a módszer és hogyan lehet hasonló módon később is nyelvet tanulni? Hogyan valósítja meg ezt a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok? Erről szól ez a bejegyzés.

mobil angol nyelvtanfolyam

Mobil angol nyelvtanfolyam – minden egyetlen kis helyen

Csak a mobil angol nyelvtanfolyam az igazán jó nyelvtanfolyam. Miért is mondhatjuk ezt? Nem csak azért, mert a jelen technikája a mobil technika. Azért is, mert az eszközök használhatósága és egyszerűsége alapvetően befolyásolja a tanulási hatékonyságodat. Ebben a bejegyzésben arról olvasol, mik a jó mobil angol nyelvtanfolyam tulajdonságai. Olvasd el és jobban tudsz választani.

mérhető haladás az angol nyelvtanulásban

Mérhető haladás az angol nyelvtanulásban

Egy új nyelv elsajátítása sok szempontból frusztráló élmény. Hosszú ideig tart, amíg magad számára is látható előrehaladást érsz el és közben rengeteg kudarccal is meg kell küzdened. A nyelvtanulás egy maratoni menet. Akkor haladsz rajta végig, ha nem csak a célba érést, hanem a menet közben megtett utat is látni tudod. Nem csak azt kell tudnod, milyen messze van a cél, hanem azt is, mennyivel kerültél közelebb hozzá. A mérhetőség az angol nyelvtanulásban fontos tényezője a sikernek. Ez a bejegyzés arról szól, hogyan válik mérhetővé a napi előrehaladás a nyelvtanulásban,  és hogyan válik ezáltal a frusztráló élmény diadalmenetté.

Rugalmas angol tanulás – kötöttségek nélkül

Csak az a nyelvtanulási forma működik a gyakorlatban, ami rugalmas, kötöttségek nélkül, bárhol megvalósítható. Bárhol is tartózkodsz, bármilyen sok vagy rendszertelen is az elfoglaltságod, a DynEd-del lehetőséget kapsz az intenzív, személyre szabott angol nyelvtanulásra. Nincs merev kötöttség, másokhoz való alkalmazkodás – a DynEd egyedül rólad, a haladásról szól.

Angol nyelvtanulás hatékonyan

Otthoni nyelvtanulás – a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokkal

Az otthoni nyelvtanulás remek ötlet, hiszen szabad időbeosztásban tanulhatod a nyelvet. Sajnos azonban némi nehézséget is hordoz magában. Magadnak kell kiválasztanod a legjobb eszközöket, nincs aki visszajelzést adjon neked, nincs aki motiváljon. És legfőképpen: nincs kivel beszélni, nincs kivel használni az éppen megtanult angol nyelvi anyagokat. Ezen segít a DynEd.

DynEd angol tanulás előnye címkép

A DynEd Angol Tanulás előnye

Mi a  DynEd angol tanulás előnye? A DynEd esetében nem egy, hanem sok válasz létezik erre a kérdésre. Ebben a bejegyzésben 5 rövid blokkban megtudod, hogy mik a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok legfontosabb előnyei. Olvasd el, miért a DynEd a legrugalmasabb, leghatékonyabb és legkiszámíthatóbb nyelvtanulási módszer.