angol tanulás kezdőknek -vfirst english

First English

A First English egy díjnyertes tanfolyam, ami a teljesen kezdőket vezeti be az angol nyelvbe. A vizuális támogatás és a megértésre alapuló tanulás maximálisan segíti a kezdőket abban, hogy használni kezdjék az angol nyelvet.

Célcsoport: iskolai tanulók, kezdő felnőttek

Nyelvtudás szint: 0.0-1.0 a DynEd skálán | A1 az európai nyelvvizsga rendszer szerint

Tartalom: 8 egység, 72 óra tanulás

A First English az alap szókincs és az alapvető nyelvi szerkezet elsajátítását tűzi ki célul. Az 1-4 egységek a kezdőknek valók, az 5-8 egységek pedig a kezdő és kezdő-haladó szintnek felelnek meg. Az 5. unittól már párhuzamosan hozzávehető az English for Success tanfolyam.

First English - angol kezdőknek

 

Tekints bele a First English tanfolyamba!

Az igazán csodálatos a First English tanfolyamban az, hogy szótár nélkül is meg tudod tanulni vele a nyelvet. A prezentációs leckéknél azonnal tudod, miről van szó, még ha a szavakat nem is érted meg rögtön. A szótanuló leckében aztán előbb-utóbb minden szó jelentésére fény derül. Mire egy-egy First English leckének a végére érsz, a sok ismétlés, rengeteg gyakorlás és a kiváló vizuális támogatás által mindennel teljesen képbe kerülsz. Mivel magad fejted meg a nyelvet, ezért nem csak érted, hanem használod is mindazt, amit egy leckében megtanultál.

Unit 1 – Egy kezdő tanfolyam kezdő leckéje

Az első lecke első prezentációját talán még akkor is megérted, ha sohasem tanultál angolul. Persze ne arra gondolj, hogy minden szót rögtön értesz. Az viszont valószínű, hogy bár a szavakat nem érted, de érted, hogy miről van szó. A többi feladat elvégzése során aztán szép lassan a szavak értelmére is fény derül …

Unit 4 – Ide jutsz el a First English tanfolyam közepén

A tanfolyam közepére már egészen sok mindent tudsz. Figyeld meg, hogy a beszédtempó, amit hallasz, teljesen normális. Ami könnyítést jelent a megértésben, hogy az elhangzott mondatok közötti szünet hosszabb, mint a normál beszédben. Így az agyadnak van ideje feldolgozni a normál beszédsebességgel elhangzott mondatokat.

A szünet hossza egyre jobban csökken, ahogy előre haladsz a tanulásban.

A negyedik modul a személyek belső és külső tulajdonságainak leírása, valamint a helymeghatározás.

Unit 8 – A tanfolyam végére már elboldogulsz a mindennapi beszédhelyzetekkel is.

Tekints bele az utolsó leckébe is! Idáig jut el egy kezdő angol tanuló a kezdő tanfolyam végére. Bár a képernyő felvételből nem látszik, de a leckéket nem csak érteni fogod, hanem beszédben is ezen a szinten tudod majd használni a nyelvet. Erről a beszédközpontú feladatok és az angol nyelvtanári segítség gondoskodik.

Ismerd meg a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok tanulási módszerét! Az ismertető e-mailekből mindent megtudsz, amit a hatékony angol tanulásról tudni érdemes!