nyelvtudás szintek DynEd

Functioning in Business

A Functioning in Business egy videófelvételekre alapuló üzleti angol tanfolyam. Felkészít a nemzetközi üzleti környezetben való angol nyelvhasználatra. A Dynamic Business English tanfolyammal összekapcsolva felkészít számos üzleti helyzet nyelvi és kulturális kezelésére.

Elsődleges célja a tárgyalásokhoz, üzleti megbeszélésekhez kapcsolódó viselkedési kultúra, mint az időpontegyeztetés, termékprezentáció, üzleti ebédek, tárgyalások, érvelés, üzletkötés szokásos kifejezéseinek megismerése, gyakorlása.

Célcsoport: felnőttek

Nyelvtudás szint: 2.0 pont a DynEd skálán, B1 az európai nyelvvizsga rendszer szerint

Tartalom: 10 egység, 50 óra tanulás

A beszédértési és beszédkészségek fejlesztése mellett a fő szempont az üzleti szókincs fejlesztése, valamint az üzleti nyelv funkcióinak használata, úgy mint kérés kifejezése, visszautasítás, javaslat tétel, megerősítés, tények tisztázása. Segít a standard angol nyelvi tesztek, mint a  TOEIC® and TOEFL® kitöltésére való felkészülésben is.

Ha még nem láttad, nézd meg a Dynamic Business English üzleti alap tanfolyamot is!

Tekints bele a Functioning in Business tanfolyamba!

A Functioning in Business egy üzleti tárgyalás történetére építve ismerteti meg a nemzetközi üzleti kultúrához kapcsolódó szavakat és kifejezéseket.

Főszereplője Charles Blake, aki egy japán vállalat értékesítőjeként robotrendszereket kíván eladni az Egyesült Államokba. Az ő megérkezését és üzleti tárgyalásait veszi végig a történet, egy sikertelen és egy sikeres próbálkozáson keresztül.

A történet során az általános üzleti helyzetek, mint az időpont egyeztetés, bemutatkozás, érvelés, vita és megegyezés kerülnek sorra. Kövesd végig Charles Blake üzleti útját, tekints bele a tanfolyamba!

Tekints meg néhány percet az alaptörténetből! Mennyire érted meg az itt hallható beszédet?

A Functioning in Business történetének szereplői amerikaiak. Így könnyen gyakorolhatod az amerikai üzleti nyelv megértését, valamint az érthető kiejtést. Egyes jelenetekben british angol kiejtéssel is találkozhatsz.

A DynEd az érthető kiejtésre helyezi a hangsúlyt, így a beszédfelismerő gyakorlatokban nem az amerikai akcentust, hanem az érthetőséget kéri rajtad számon.

Tekints bele a gyakorlatokba is!

A Functioning in Business tanfolyam elsősorban az üzleti életben előforduló különböző helyzetek kezelésére tanít.

Ilyen például a pontosítás, megerősítés, ígéret vagy visszautasítás. A három gyakorlatsor megmutatja a DynEd módszer tipikus felépítését: először a megértést gyakorolod, majd az aktív beszédet, végül pedig az írott szöveg következik.

 

A DynEd Angol Tanfolyamokat rendkívüli kedvezménnyel kipróbálhatod! Kattints ide a 21 napos intenzív tanfolyam részleteiért!