New Dynamic English

A New Dynamic English egy Általános angol nyelvtanfolyam a felnőttek számára. Segíti a folyamatos angol beszédhez szükséges nyelvi készségek elsajátítását. Középpontjában a mindennapokban közvetlenül hasznosítható nyelv áll, de emellett felkészítést ad az iskolai és munkahelyi életre is. Megtanítja a tanulót szókincsének és kifejezéstárának folyamatos önálló bővítésére.

A New Dynamic English (NDE) rövid jellemzése

New Dynamic English _01

Célcsoport: ez a tanfolyam a felnőtteknek szól, azoknak, akik kezdők, vagy újrakezdők. Már nagyon csekély angol nyelvtudással is belevághatsz a NDE tanfolyamba.

Nyelvtudás szint: 0,2-3.0 pont a DynEd skála szerint | A1-C1 az európai nyelvvizsga rendszer szerint. Mivel a tanfolyam széles tudásszintet ível át, akkor is kiválóan tanulhatsz vele, ha már előrehaladottabb vagy az angol nyelvben. Ebben az esetben nem a kezdő modullal indítasz, hanem valamelyik magasabb leckével. Így jól tudsz haladni, mert semmi nem lesz túl könnyű vagy éppen túl nehéz neked.

Tartalom: 8 modul, 200 óra tanulás. Egy modul 25-30 óra tanulással sajátítható el, így 200-250 óra alatt végezhetsz az egész tanfolyammal. Ha napi egy órát sikerül tanulnod, akkor egy éven belül erős beszélt angol nyelvtudással fogsz rendelkezni.

Módszertan: 30 év tapasztalatán nyugszik az a módszertan, amivel a DynEd intenzív nyelvi gyakorlási lehetőséget biztosít. A beszédfelismerésen alapuló feladatok segítik a folyékony beszéd készség kialakulását, növelik a tanuló önbizalmát és motivációját és megerősítik a szókincsét és a nyelvtani tudást. A feladatok nehézségi szintjét a program mindig a tanuló előrehaladásához igazítja, így mindenki a saját tempójában tanul.

A DynEd hivatalos magyar nyelvű oldalán további információkat találsz a tanfolyamról.

Betekintés a tanfolyam leckéibe

Tekintsd meg a két egyperces képernyőfelvételt, hogy lásd, honnan hová juthatsz el a New Dynamic English tanfolyammal.

Az első lecke kezdő szintről indul, de valamennyi angol nyelvtudás szükséges hozzá. Ha egyáltalán nem tudsz angolul, akkor érdemes a First English tanfolyammal kezdened. Ennek első leckéjéhez semmilyen angol nyelvtudás nem szükséges.

Ítéld meg magad, hogy érdemes-e mindjárt a New Dynamic English tanfolyammal kezdened! Hallgass bele a New Dynamic English kezdő leckéjébe:

A nyolcadik, befejező modul leckéje erre a szintre juttat el téged:

Az általános angol tanfolyam témakörei

Mint minden nyelvtanfolyam, így a NDE is tartalmazza azt az általános alap szókincset, ami a mindennapi élethet szükséges. Ebből a felsorolásból megtudod, milyen témaköröket tartalmaznak az egyes modulok.

  • Module 1 : Nevek & helyek, munka & család, számok & idő, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 2: Családi időbeosztás, szókincs fejlesztés, kedvelt & nem kedvelt dolgok, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 3: Napi aktivitás, a mi világunk, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 4: Előre tervezés, szókincs fejlesztés, biográfia, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 5: Utazás, energiaforrások, irányok, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 6: Élettapasztalatok, szókincs fejlesztés, összehasonlítás, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 7: Döntések az életben, járványok, térbeli & időbeli viszonyok, ismétlő feladatok, videós interakciók
  • Module 8: A Titkos Kód, szókincs fejlesztés, Ufók – érvek és ellenérvek, ismétlő feladatok, videós interakciók

Szeretnéd jobban megismerni a DynEd tanfolyamokat? Ezen az oldalon információt találsz az árakról és feliratkozhatsz az ismertető e-mailekre is!