Diplomához angol nyelvvizsga – a DynEd megkönnyíti

A diplomához nyelvvizsga kell. Sőt, 2020-tól már az egyetemi felvételhez is nyelvvizsgára van szükség. Diplomához angol nyelvvizsga – ezt a célt könnyebben elérheted, ha a DynEd Angollal tanulsz otthon. Ebben a cikkben arról olvasol, hogyan készít fel a DynEd az angol nyelvvizsgára. Sőt, hogyan szerezhetsz otthon nemzetközileg elismert nyelvvizsga bizonyítványt.

A nyelvvizsgára való felkészülés nem mindig egyszerű, hiszen az amúgy is húzós főiskolai / egyetemi tanulás mellett nehéz bejárni nyelvórákra és a megfelelő intenzitással tanulni. Sokaknak marad a jobbára önálló tanulás könyvekkel, nyelvoktató hanganyagokkal és szoftverekkel. Vajon mennyire hatékonyak ezek?

Az önálló felkészülés előnyei és hátrányai

A nyelvvizsgára való önálló felkészülés előnyei nyilvánvalóak: te szabályozod a tanulás helyét és idejét, kevésbé vagy kiszolgáltatva a külső körülményeknek. Mégis ritkán válik be az önálló felkészülés, a legtöbbször nagyon is nyilvánvaló okok miatt.

  • Nincs kontroll, nem tudod, hogy jól tanulsz-e és jól oldod-e meg a feladatokat.
  • Nincs motiváció, nincs kivel gyakorolni, nincs aki átlendítsen a holtponton.
  • Nincs beszélgetési lehetőség – ez azt jelenti, hogy a tudásod az írott szövegek megértésére fog leginkább korlátozódni.
  • Nincs, aki kívülről visszajelzést adjon arról, mennyire jutottál már az adott nyelv elsajátításában.

A kombinált oktatás segíthet abban, hogy hamarabb meglegyen a diplomához az angol nyelvvizsga

Mit jelent a kombinált oktatás? Blended oktatásnak is nevezik azt a módszert, amikor az otthoni számítógépes tanulást a tanári, személyes tanulás egészíti ki. Ennek előnye, hogy a szabad időbeosztás mellett is mindig megmarad a kontroll, a motiváció és a személyes visszajelzés.

A diplomához az angol nyelvvizsga akkor lesz meg könnyen és jó eséllyel, ha

  • kiváló anyagokkal tanulhatsz otthon
  • a tanárod megfelelő színvonalon támogat téged, és
  • a tanár munkája és az otthoni tanulási anyag egymásra vannak hangolva.

A blended, azaz kombinált tanulást is meg kell tervezni, egymásra kell hangolni. Tantervre van szükség, ami mind a te tanulásodat, mind a tanár munkáját segíti és koordinálja. Csak így lehetséges, hogy a tanár munkája és a te otthoni tanulásod egymást támogatják.

Egy igazán profi kombinált oktatást nehéz egyénileg összebarkácsolni. Szerencsére azonban van profi, elismert angol oktatási módszer is. Ez a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok.

A DynEd Angol világszerte elismert, díjazott blended módszerrel dolgozik

A DynEd Angol Nyelvtanfolyamokat egy amerikai cég, a San Fransiscói DynEd Inc. fejleszti 1989 óta. A modern agykutatás és nyelvtudomány eredményeit dolgozták be a DynEd szabadalmaztatott módszertanába, amit több millió tanuló statisztikáin keresztül tesztelnek immár több, mint 20 éve.

A DynEd gyártja a legfejlettebb angol nyelvoktatási anyagokat. Ezt alátámasztja, hogy a szoftverrel támogatott nyelvoktatási anyagok közül egyedül a DynEd-é van engedélyezve a világ számos oktatási minisztériuma által hivatalos iskolai tananyagként.

A módszertannak köszönhetően a diplomához az angol nyelvvizsgát háromszor gyorsabban el tudod érni, mint a hagyományos módszerekkel.

A blended módszer lényege, hogy a nyelvet szoftver segítségével tanulod, de tanári kíséretet kapsz hozzá. A DynEd esetében több, mint 2000 tanulási órát kapsz a szoftveren keresztül. A feladatokat, azok ismétlési mennyiségét, a továbblépést a következő szintre mind a DynEd szoftvere szabályozza. Nem kell gondolkodnod, könyvet vagy füzetet lapozgatnod, csak csinálni, amit a szoftver előír. A tanárral kéthetente gyakorolsz a Skype-on keresztül tartott foglalkozásokon. A tanár minden tanulási aktivitásodat látja és pontosan azokat a feladatokat adja, amire szükséged van.

A DynEd Angol Nyelvtanfolyamokkal nemzetközi nyelvvizsgát tehetsz

diplomához angol nyelvvizsga

Ha a diplomához angol nyelvvizsga kell, akkor természetesen Magyarországon akkreditált nyelvvizsgára kell gondolnod. Ehhez sajnos el kell zarándokolnod valamelyik nyelvvizsga központba.

A DynEd Angol Nyelvtanfolyamok keretén belül viszont letehetsz egy nemzetközi nyelvvizsgát, aminek tökéletesen megfelel az Európai Nyelvi Referenciakeret elvárásainak. Tartalmilag megfelel a Magyarországon akkreditált nyelvvizsgáknak, hiszen mindegyik alapja az Egységes Európai Nyelvi Referenciakeret.

A jó hír az, hogy a nyelvvizsga díja benne van a tanulás árában. Ha eljutsz arra a szintre, ami megfelel egy nyelvvizsga szintjének, ingyenesen online nyelvvizsgát tehetsz.

Mik a DynEd Nyelvvizsga előnyei?

  • Megerősít téged abban, hogy megfelelő szintű a nyelvtudásod.
  • Bárhol – pl. állásinterjú, felvételi külföldi egyetemre – használhatod a hologramos, egyedi azonosítóval ellátott nyelvvizsga igazolást.
  • Felkészítő vizsgának használhatod, mielőtt nekivágnál egy akkreditált nyelvvizsgának.

Diplomához angol nyelvvizsga? A DynEd Angol Nyelvtanfolyamok a legjobb felkészítő a diplomához szükséges angol nyelvtudás megszerzéséhez!

 


Iratkozz fel az ismertető e-mailekre és tudj meg többet a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!

Categories: DynEd módszerTags: