Jelentkezés DynEd iskolai tanfolyamra

Köszönjük, hogy átkattintottál erre az oldalra! Jelentkezés DynEd iskolai tanfolyamra – megtudod, milyen formában vehet részt a gyermeked DynEd iskolai angol nyelvtanfolyamon, hol indulnak DynEd csoportok és hogyan írathatod be gyermekedet DynEd angol tanfolyamra.

 

A jelentkezési űrlap az oldal alján található.

 

Hány éves kortól lehet DynEd iskolai tanfolyamra jelentkezni?

 

A DynEd iskolai angol tanfolyamai 7-18 éves diákoknak készültek. A tanfolyamok közül a Let’s Go és a DynEd Kids 7-12 éveseknek, az English for Success, a First English, az English by the Numbers és a Reading for Success pedig a 13-18 éveseknek szól.

Bármely évfolyamban tanuló iskolások, diákok jelentkezhetnek DynEd iskolai angol tanfolyamra. Kattints ide és töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

 

Hol érhetőek el a DynEd iskolai angol tanfolyamok?

 

A DynEd iskolai tanfolyamok két formában érhetőek el.

 

  • Egyes iskolákban az angol tanárok szervezik a DynEd szakköröket, így a részvétel személyesen, az iskolában történhet.
  • Online, virtuális DynEd csoportokban való részvétellel, amit szintén képzett iskolai angol tanárok vezetnek.

 

A jelentkezési űrlapon kiválaszthatod az iskolát, ahova a gyermeked jár. Ha az iskola nincs a listán, válaszd a virtuális osztály lehetőséget!

 

Folyamatosan építjük a DynEd oktatási hálózatát. Ha szeretnél a saját iskoládban DynEd szakkört, jelezd nekünk ezt az igényt és felvesszük az angol tanárral a kapcsolatot!

 

Hogyan történik a tanulás a DynEd iskolai angol csoportokban?

 

A DynEd tanfolyam szoftveres 1) önálló tanulásra és 2) tanár által vezetett gyakorló órára épül.

1) Önálló tanulás

A DynEd tanfolyamok során a tanulók napi rendszerességgel végzik a DynEd által adott feladatokat.A DynEd szoftver algoritmusa folyamatosan figyeli az előrehaladást, a tanulás mennyiségét, a tanuló tudásszintjét. A tanuló haladásának megfelelően állítja be a feladatok nehézségi szintjét, nyitja meg a következő leckéket és modulokat.

2) Tanár által vezetett gyakorló óra

A tanulók rendszeresen gyakorló órán vesznek részt, ami 45 percig tart és vagy iskolai szakkör keretében, vagy online történik. Az óra keretében játékokkal, feladatokkal gyakorolják az éppen tanult anyagot. A gyakorló órák célja a beszédkészség fejlesztése, a tanulók motiválása, pozitív visszajelzések adása és sikerélmény nyújtása.

 

Mennyibe kerül a DynEd Iskolai Nyelvtanfolyam?

 

A DynEd hihetetlenül alacsony áron kínál professzionális angol tanulási lehetőséget a gyerekeknek.

A tanulás ára 2022-ben negyedévenként mindössze 19.500 Ft.

Havi 6.500 Ft-ért, vagyis egy magántanári óra áráért korlátlan tanulási lehetőséget, beszédközpontú anyagot és tanári segítséget biztosítasz gyermekednek.

 

Jelentkezés DynEd iskolai angol tanfolyamra – a konkrét lépések

 

A jelentkezés néhány egyszerű lépésben történik:

  • Töltsd ki a jelentkezési lapot a jelentkezés linkre kattintva!
  • A jelentkezési lapon megadott e-mail címedre kapsz egy díjbekérőt, amit átutalással egyenlíthetsz ki. Ha kívánod, céges számlát is kaphatsz az angol tanulásról. A díjbekérő az első három  hónap díját tartalmazza.
  • A díj befizetését követően elkészítjük gyermeked részére a hozzáférést és e-mailben értesítünk a hozzáférési adatokról.Telepítheted és kipróbálhatod a szoftvert.
  • Virtuális osztály esetén az angol tanár hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Iskolai oktatás esetén az iskolai angol tanár segíti a tanulást.
  • Ezt követően minden negyedév végén kell befizetned a következő negyedév tanulási díját. Erről e-mailben értesítőt és díjbekérőt is kapsz majd.

A tanulás lemondása

 

A jelentkezéssel semmilyen rizikót nem vállalsz magadra. Az alábbi lehetőségekkel rendelkezel arra az esetre, ha tévesnek találod a döntésedet.

  • 21 napos kipróbálási garancia. Az aktiválástól számított 21 napon belül indoklás nélkül visszamondhatod a tanfolyamot. E-mailben kell jelezned, hogy nem kívánsz részt venni a DynEd csoportban és mi visszafizetjük a befizetett negyedéves díjat.
  • Negyedévenkénti kilépési lehetőség. Ha év közben valamilyen okból abba szeretnéd hagyni a DynEd előfizetést, elég, ha nem fizeted be a következő negyedéves díjat. Hozzáférésedet megszüntetjük, de ha gondolod, a következő iskolai évben újra elkezdheted a tanulást.

 

Jelentkezés DynEd iskolai tanfolyamra

 

Nincs más hátra, mint hogy kitöltsd és beküldd a jelentkezési űrlapot. A jelentkezési űrlapot minden tanulóra külön ki kell tölteni.

A jelentkezés e-mailben visszaigazoljuk. Szintén e-mailben kapsz meg minden számlát és minden információt, ami a tanuláshoz kell. Az e-mailek gyakran kerülnek a levelező levélszemét mappájába, ezért kérlek, ellenőrizd a levélszemét mappát is!

Ha két munkanapon belül nem kapnál tőlünk üzenetet, akkor valami nem sikerült – kérlek jelezd ezt nekünk e-mailben vagy telefonon!