A DynEd Pro angol tanfolyamokat azoknak ajánljuk, akik intenzíven, rövid idő alatt és kiszámítható módon szeretnének előre jutni az angol nyelvtudásban.

A DynEd Pro háromszor gyorsabb előrehaladást igér

Az általánosan elfogadott számítás szerint 900 – 1000 óra nyelvtanulásra van szükséged ahhoz, hogy egy nyelvet középfokon elsajátíts. A középfok a B2 szintet jelenti – ezen a szinten már munkát vállalhatsz vagy tanulhatsz a célnyelven egy iskolában.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha napi egy órát tanulsz intenzíven angolul, akkor nagyjából 3 év múlva jutsz el arra a szintre, hogy bátran munkát vállalj egy angol nyelvű országban.

A DynEd Pro ezt az időt rövidíti le 300 – 360 órára. Ez azt jelenti, hogy napi egy óra intenzív tanulással már egy év alatt eljutsz odáig, hogy bátran használhatod az angol nyelvet.

Ezt a gyorsabb sebességet a DynEd a gondosan megtervezett oktatási módszerével éri el.

A DynEd Pro az RHR elméletre alapozott módszere miatt sokkal hatékonyabb

Az RHR – recursive hierarchical recognition – az a módszertani háttér, amire a DynEd tanfolyamok épülnek. Ennek lényege, hogy nem lineárisan, hanem spirálszerűen tanítja az angol nyelvet. Mit jelent ez a spirális haladás? Minden tanulásban jelen van a felejtés. Ennek a felejtésnek kiszámítható időintervalluma van. Ha ezt az időtartamot ismered, és az időtartam lejárata előtt újra megismételed a tanultakat,  akkor azok tartósan rögzülnek.

Valójában az állandó felejtés az, ami miatt 900 óra tanulásra van szükséged a hagyományos módszerekben. Ha mindent elsőre tartósan megjegyeznél, nem lenne szükséged ilyen hosszú időre.

A DynEd Pro beépíti az ismétlést a tanulásba, nem engedi, hogy a felejtés bekövetkezzen. Az ismétlés időtartama, mennyisége szoftveresen, mérések alapján programozva van. Így neked elegendő arra figyelni, hogy a feladatokat időben elvégezd – a tanulásba fektetett munkádat nem fogja lerombolni a felejtés.

Ez teszi lehetővé, hogy a tanulási idő 300-360 órára rövidül.

A DynEd hallás alapján tanítja meg az angol nyelvet – ez egyedülálló

A hagyományos és a szoftveres nyelvtanfolyamok közös tulajdonsága, hogy az idegen nyelvvel először írott formában találkozol.

A szótár és a nyelvtani magyarázatok segítségével megérted az idegen nyelvi írott szöveget, majd meghallgatod az eredeti kiejtést is. Például párbeszédek, videójelenetek formájában.

A probléma ezzel a szöveg alapú tanulással az, hogy a beszédértésed az írott szövegre támaszkodik. Ismeretlen anyanyelvi beszédet hallva gondot okoz majd a szavak, kifejezések felismerése. Ezért van az, hogy az anyanyelvi beszélőt sokszor még magas nyelvtudással sem érted meg.

A DynEd Pro – és minden DynEd tanfolyam – esetében az új anyaggal mindig hallás útján találkozol. Nem ad neked hamis biztonságot a szószedet, vagy a felirat. Először hallás alapján kell megbírkóznod az új szöveggel és csak azután találkozol az írott változattal.

A beszélt és az írott nyelv megértése a DynEd Pro esetében mindig párhuzamosan halad. Ahogyan gyerekkorodban, úgy itt is először a beszélt nyelvvel találkozol, így a beszédértésed tökéletesen fejlődik.

dynEd Pro beszéd alapú tanítás

A DynEd Pro beszéd alapon gyakoroltatja a nyelvet

A legtöbb hagyományos nyelvtanfolyam – beleértve az online tanfolyamokat is – szöveg alapon gyakoroltat. Miután megértetted az írott szöveget, általában szöveges feladatokat kapsz, amivel a nyelvtan és a szókincs fejleszthető. Az aktív beszéd gyakorlására már sokkal kevesebb lehetőséged van – még szoftveres tanfolyamok esetében is.

Ennek a módszernek a következtében elsősorban az írásbeli készségeid fognak fejlődni. Miközben írásban összetett szövegeket is megfogalmazol, beszédhelyzetben elvérzel a legegyszerűbb témáknál is. Csak bólogatsz, pedig rendelkezel a megfelelő szókinccsel.

A DynEd Pro ezzel szemben hangos beszéddel gyakoroltatja az angol nyelvet.

Amikor a DynEd-del tanulsz, óránként 80-120 angol mondatot mondasz ki hangosan. Már a kezdő szinttől kezdve szinte folyamatosan beszélsz angolul. Viszahallgatod a saját kiejtésedet és a szoftver is rendelkezik beszédfelismerő funkcióval.

Magától értetődőnek tűnik, hogy az a készséged fejlődik, amit aktívan gyakorolsz. Ha beszélni szeretnél egy idegen nyelven, akkor minél többet kell hangosan beszélned. Mégis csak a DynEd Pro az, ahol több ezer mondatot mondasz el hangosan, mire eljutsz a középfokú nyelvtudásig.

Több, mint 2000 óra tanulási anyagot kapsz egyetlen előfizetés áráért

Sok olyan tanfolyam van, ami csak egy bizonyos szintig juttat el téged. Jellemzően a kezdő szint az, ahol széles a kínálat.

Egy szoftveres tanfolyam jó, ha 80-100 óra tanulási lehetőséget nyújt számodra. Ha tovább akarsz tanulni, újabb tanfolyamot kell vásárolnod. Ez sokszor más gyártótól, más koncepció alapján készült.

Az előrehaladáshoz szükséged van megfelelő mennyiségű gyakorlásra. Olyan tanfolyamokkal, amik nem lépik át a 60-100 óra tanulási anyagot, nem juthatsz igazán messzire.

A DynEd az egyetlen oyan szoftverre alapuló nyelvoktatási anyag, ami ugyanazon koncepcióra felépítve a teljesen kezdőtől a felsőfokú szintig végigkísér téged. Ehhez több, mint 2000 óra beszédközpontú tanulási anyagot kínál.

A DynEd Pro szakmai színvonalát az is jelzi, hogy egyedül a DynEd-et nyilvánította számos ország oktatási minisztériuma hivatalos oktatási anyaggá. Ez a tény tanúsítja, hogy a DynEd-del nem csak tanulni lehet az angol nyelvet, hanem valóban meg is lehet tanulni azt.

DynEd Pro 2000 óra tanulás

Egyetlen díjért egész tananyagcsomaggal tanulsz

Minden nyelv – így az angol is – több részből tevődik össze. Az általános nyelv mellett ott van az üzleti nyelv, a matematika vagy statisztika nyelve.

A hagyományos tanfolyamoknál választanod kell: vagy általános, vagy üzleti angolt tanulsz. Ez két tanfolyam, két koncepció mentén kidolgozva. Ezért legtöbbször egymás után tanulod őket. A sorban következő tanfolyam rendszerint kioltja az előző tanfolyamon tanultakat, erősíti a felejtést.

A DynEd több tanfolyamot kínál neked, amelyek egymásra vannak hangolva. A tudásszintednek megfelelően nyílnak meg előtted a tanfolyamok, így párhuzamosan tanulod például az üzlettel kapcsolatos anyagokat és az általános angolt.

A DynEd módszer azt jelenti, hogy a valós életnek megfelelően az angol nyelv különböző részeivel találkozol párhuzamosan. Az egyes tanfolyamok egymás hatását erősítik, így a tanulásod gyorsabb és eredményesebb lesz.

Képzeld el, hogy angol nyelvterületen élsz – nap közben a munkahelyeden az üzleti angolra van szükséged. Délután a bevásárlás és a mindennapi élet a téma. Este pedig a barátaiddal a hétköznapi angol nyelvet fogod használni. A DynEd pontosan ezt az élethelyzetet biztosítja neked a különböző tanfolyamok párhuzamos használata által.

A tanulásodat képzett tanár kíséri

Az önálló tanulás nagy előnye, hogy akkor és ott tanulsz, ahogy neked a legkényelmesebb. Ugyanakkor hiányzik belőle az élő nyelv, az az élmény, hogy élő emberrel, szabadon beszélsz angolul. Mindkettőre szükséged van ahhoz, hogy valóban megtanuld a nyelvet.

A legtöbb esetben választanod kell: vagy önállóan tanulod a nyelvet, vagy tanárral. Ha mind a kettőt választod, akkor rendszerint két módszerrel tanulsz párhuzamosan – az általad választott szoftverrel és a tanár által választott tananyaggal. Ezek pedig nem erősítik egymás hatását.

A DynEd Pro azt jelenti, hogy van egy saját személyes tanárod, aki a tanulásodat kíséri. Nem csak akkor fordulhatsz hozzá, ha kérdésed van, hanem rendszeres időközönként szabályos gyakorló foglalkozást tart neked. Ez a foglalkozás Skype-on vagy telefonon történik, így könnyen szervezhető.

A tanárod látja a tanulási aktivitásodat. Tudja hol tartasz és olyan feladatokat ad neked, amik a tanulásodhoz kapcsolódnak. A tanári munka így valóban támogatja, gyorsítja a tanulásodat. Ezt hívják blended learningnek, ami kombinált oktatást jelent. Kizárólag a DynEd Pro tanítja ilyen módszerrel az angol nyelvet.

 DynEd Pro tanári kísére

Miért tanulj a DynEd Pro-val angolul?

A DynEd módszere minden más tanulási módszernél nagyobb hatékonyságot nyújt. Ez a nagyobb hatékonyság mérésre alapul, több milllió felhasználó adatai alapján.

A nyelvoktatásban a DynEd a mai napig egyedülálló tananyagot hozott létre. Hatalmas munkával készültek a tanfolyamok és folyamatos fejlesztés alatt állnak. Hatékonysát számos egyetemi, minisztériumi és független elismerés és díj bizonyítja.

Ennek köszönhetően csaknem olyan hatékonysággal tanulhatod az angol nyelvet, mintha egy angol nyelvű országban élnél. Mindezt azonban olcsóbban, egyszerűbben, otthonról, egy laptop vagy egy mobil eszköz segítségével.

 Ne elégedj meg kevesebbel! Ismerd meg a DynEd Pro tanfolyamait!

 • First English

  A First English egy díjnyertes tanfolyam, ami a teljesen kezdőket vezeti be az angol nyelvbe. A vizuális támogatás és a megértésre alapuló tanulás maximálisan segíti a...

 • English by the Numbers

  Az English by the Numbers tanfolyam a számokkal, grafikonokkal, táblázatokkal, matematikai műveletekkel kapcsolatos kifejezések...

 • Dynamic Business English

  Dynamic Business English

  A Dynamic Business English egy hat részes tanfolyam, amely fejleszti a szóbeli kifejezőkészséget az üzleti prezentáció, interjú, megbeszélés, információ csere területén. A témák...

 • nyelvtudás szintek - dyned

  Reading for Success

  A DynEd olvasási készségeket fejlesztő tanfolyama a szövegértést és a szókincset fejleszti. A szövegek nehézségi foka folyamatosan emelkedik, az olvasási...

 • Aviation English

  A DynEd Aviation English nyelvtanfolyamai lerövidítik a pilóták, légiirányítók, kabinszemélyzet és más légiközlekedési dolgozók angol nyelvi...

 • Let’s Go

  A DynEd legtöbb díjat nyert tanfolyama, a Let's Go a 4-10 éves gyerekek számára nyújt fantasztikus bevezetést az angol nyelvbe. Fejleszti a...

 • DynEd Kids

  Ez a tanfolyam a 7-10 éves gyerekeket készíti fel az iskolai és akadémiai angol nyelvre. A változatos témakörök, párbeszédek és interaktív gyakorlatok mind a négy...

 • New Dynamic English

  A New Dynamic English egy Általános angol nyelvtanfolyam a felnőttek számára. Segíti a folyamatos angol beszédhez szükséges nyelvi készségek...

 • nyelvtudás szintek DynEd

  Functioning in Business

  A Functioning in Business egy videófelvételekre alapuló üzleti angol tanfolyam. Felkészít a nemzetközi üzleti környezetben való angol nyelvhasználatra. A Dynamic...

 • English for Success

  Ez a díjnyertes tanfolyam az iskolai tantárgyak és az iskolai élet témáját dolgozza fel. Rendkívül hasznos olyan diákok számára, akik iskolai...

 • Advanced Listening

  Az Advanced Listening haladó tanulók számára készült, beszédértési stratégiát fejlesztő tanfolyam. Magas szinten fejleszti a beszédértési és...

 • Dialogue

  A kínai CCTV-vel együttműködve készült tanfolyam nemzetközi szakértőkkel készített televíziós beszélgetőműsorkat dolgoz fel. A beszédértési készséget és a...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com