A cél az angol nyelvtudás

A DynEd komolyan veszi, hogy megtanít téged angolul. Nem egyetlen tanfolyamot akar adni neked, hanem meg akarja tanítani az angol nyelvet. Ebben különbözik azoktól a szoftverektől, amelyek pusztán egyetlen tanfolyamot kínálnak, néhány tucat, legfeljebb 100-200 tanulási órával.

Senki sem egyetlen könyvből tanult meg egy idegen nyelvet, hanem könyvek, munkafüzetek, nyelvórák és nyelvi táborok sorozata segítette őt abban, hogy egy nyelvet elsajátítson.

Éppen így a DynEd is nem egyetlen tanfolyamot kínál, hanem 16 tanfolyamot, melyek életkorra, tudásszintre lebontva segítenek Téged a cél, a használható angol nyelvtudás felé.

A cél a használható angol nyelvtudás.

A DynEd nyelvtanfolyamai egymásra vannak hangolva

A DynEd nem egyszerűen több tanfolyamot kínál, hanem a tanfolyamok egymásra is vannak hangolva. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon tudásszinten ugyanazokat a nyelvi elemeket több tanfolyam is tanítja, tanfolyamonként eltérő szókinccsel és témával.

A DynEd-nél egyidejűleg több tanfolyammal is tanulsz párhuzamosan. Így a tanult elemek több oldalról is megerősödnek és rögzülnek benned. Ugye a valós életben is több helyen, többféleképpen használod ugyanazt a nyelvet? Otthon, az iskolában, a munkahelyen, más szavakkal, más témákban de ugyanúgy beszélsz. Hasonló helyzetet teremt a DynEd, amikor ugyanazon nyelvi elemeket általános, üzleti vagy statisztikai témákban gyakoroltatja veled.

 

A DynEd nyelvtanfolyamai tudatosan vannak felépítve

A tanfolyamokban szereplő történetek, rajzok, példamondatok és gyakorló feladatok nagyon tudatosan vannak felépítve. Egyetemi kutatók, nyelvészek és nyelvtanárok dolgoztak azon, hogy összegyűjtsék azokat a nyelvi építőkockákat, amelyekből a folyamatos angol beszéd könnyen összerakható.

Nem szavakat tanulsz, hanem nyelvi építőelemeket, melyek elsősorban jól kiválasztott mondatok. A mondatokban és szituációkban történő tanulás azt jelenti, hogy már az első pillanattól fogva valóban tudsz beszélni angolul. A későbbiekben ezek az építőelemek egyre hosszabbak és változatosabbak lesznek – így lesz a beszéded egyre tökéletesebb, egyre folyamatosabb.

Tudatosan felépített nyelvtanfolyamok.

A DynEd épít a memória törvényszerűségeire

Az agykutatók már régóta tanulmányozzák és ismerik az emberi memória törvényszerűségeit. Azt is tudják, hogyan történik a felejtés, mennyi idő kell a tanultak rövid távú memóriából a hosszú távú memóriába történő rögzüléséhez.

A legtöbb tanulási módszer csak a rövid távú memóriát veszi célba. Ezért van az, hogy gyorsan tanulunk, de ugyanolyan gyorsan felejtünk.

A DynEd célja az angol nyelv hosszú távú memóriában történő rögzülése. Ehhez rengeteg ismétlés és a már tanultak egyre magasabb szinten történő újra begyakorlása szükséges. Ehhez pedig rengeteg feladat, az ismétlések időtávjának és számának lehető legpontosabb meghatározása kell.

A DynEd pontosan ezt nyújtja neked: gigászi munkával meghatározták és beprogramozták az angol nyelv hosszú távú memóriában történő rögzülésének, az automatikus nyelvhasználat elsajátításának útját.

Ezért nyújt a Dyned 16 tanfolyamot, három típusú szintfelmérő tesztet, tanári támogatást és több, mint 2000 óra tanulási lehetőséget Neked.

Ne érd be kevesebbel!

Ha a DynEd-et választod, nem csak közelebb kerülsz az angol nyelvtudáshoz, hanem el is éred azt!