DynEd School - angol nyelvtanulás iskolásoknak

DynEd School – angol nyelvtanulás gyerekeknek.

Angol nyelvtudással kinyílik a világ! Olyan lehetőségek nyílnak meg vele, amiről a nyelvtudással nem rendelkezők még csak nem is álmodhatnak!

Milyen kár, hogy az iskolai angol nyelvoktatás sok gyerek számára nem elegendő az angol nyelvtudás elsajátításához!

  • Az iskolai tanulás nincs személyre szabva, a gyorsak unatkoznak, a lassabbak örökre lemaradnak.
  • Nincs elegendő gyakorlási lehetőség, a tanultak felejtődnek, a beszéd gyakorlásra nincs idő.
  • A tanárok időhiányban szenvednek, fáradtak, nem tudnak mindenkire odafigyelni.

Sok szülő százezreket költ magántanárra és nyári nyelvi táborokra, hogy megadja gyerekének a nyelvtanulás lehetőségét. Sokan pedig felnőtt korukban teszik ugyanezt, hogy ki tudják használni az angol nyelvtudás nyújtotta esélyeket.

Szerencsére van megfizethető, professzionális megoldás az angol nyelv elsajátítására. A DynEd Iskolai Angol

  • életkorra szabott, az iskolai tanmenettel összehangolható, beszédközpontú segítséget nyújt,
  • szoftverre épül, nem kell magántanárhoz járni, bárhol és bármikor használható,
  • nagyon sokat gyakoroltat, ráadásul a gyakorlatokat a gyerekek teljesítményére szabja,
  • online tanári támogatás jár hozzá, így a tanulók nem maradnak egyedül a kérdéseikkel.

Mit érdemes tudni a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról?

A DynEd Inc. Kaliforniában (USA) bejegyzett vállalat. Szoftveres angol nyelvoktatásra szakosodott, a világ vezető vállalata ezen a területen. Iskolai angol tanfolyamai 6-18 éves diákok részére nyújtanak életkornak megfelelő, beszédszintű angol tanulást.

A DynEd iskolai tanfolyamainak szakmai szempontból nincs párja. A DynEd az egyetlen szoftveres tananyag, amit számos ország oktatási minisztériuma akkreditált iskolai tananyagként. Csehországban, Franciaországban, Olaszországban, Kínában, Indonéziában számos iskolában használják. Törökországban pedig a DynEd Angol a hivatalos iskolai tananyag 15 millió iskolás részére.

DynEd iskolai és online angol tanfolyam gyerekeknek – teljes értékű iskolai angol tananyag első osztálytól az érettségiig – egyedüliként a szoftverre épülő nyelvtanfolyamok közül!

 

 

Máris megnézem a jelentkezési feltételeket!

 

5 érv a DynEd Iskolai és Online Angol tanfolyamok mellett

 

Angol nyelvtanulás gyerekeknek. Biztosan állíthatjuk, hogy semmilyen más angol tanulási módszer nem versenyezhet a DynEd iskolai tanfolyamokkal, ha iskolai oktatásról van szó. A DynEd fejlesztői kezdettől fogva azt tartották szem előtt, hogy mindenki számára pótolni tudják az anyanyelvi környezet hiányát és megadják a beszédközpontú, aktív nyelvtanulási lehetőségét. Ezért alapozták a nyelvtanfolyamokat a számítástechnikára már a kezdetektől, 1989-től kezdve, amikor még egyáltalán nem is léteztek számítógépes nyelvtanfolyamok.

A számos érv közül álljon itt a legfontosabb 5 érv a DynEd angol tanfolyamok mellett!

 

1. A DynEd teljes mértékben életkorra és a gyermekek igényeire szabott

 

A DynEd iskolai angol tanfolyamok teljes mértékben figyelembe veszik az életkori sajátosságokat mind a történetekben, mind a szókincsben, a feladatokban, a grafikai megoldásokban. A tananyagok tartalmazzák az iskolai tantárgyak szókincsét éppen úgy, mint a fiatalokra jellemző mindennapi beszédfordulatokat. Ha egy diák DynEd-del tanulja az angol nyelvet, akkor sokkal könnyebben folytathatja az iskolát angol nyelvterületen is – ismerni fogja az iskolai élet kifejezéseit, jobban megérti a hozzá hasonló korú gyerekek nyelvét és gondolkodását. A gyerekek kényesek arra, hogy a nekik nyújtott tartalom az életkoruknak megfelelő legyen. A DynEd angol oktatás gyerekeknek éppen ezért úgy köti le a kisebb és nagyobb diákok figyelmét, hogy az életkorban nekik megfelelő anyagot nyújta – míg a Let’s Go a 6-7 éveseknek, addig az English for Success a középiskolásoknak, a First English akár a felnőtteknek is tökéletes választás.

 

2. Beszédközpontú angol nyelvtanulás gyerekeknek – pótolni tudja az anyanyelvi környezetet

 

A DynEd angol tanfolyamok karaktereit az életkornak megfelelő szereplők személyesítik meg. A hallott beszéd teljesen autentikus, a gyerekek a valós beszédet hallják és tanulják meg. Nem fog később gondot okozni az élő beszéd megértése.

A nyelvet hallás alapján és rengeteg aktív beszéddel sajátítják el a tanulók. A DynEd tanulás során 80-120 mondatot mondanak ki a gyerekek egy tanulási óra alatt, ami sokkal több, mint amit a hagyományos tanulással valaha is el lehetne érni. Csakhamar folyékonyan, a spontán beszéd szintjén használják a fordulatokat, kifejezéseket és ez rengeteg sikerélményt okoz a tanulásban. Semmilyen más online angol tanfolyam gyerekeknek és semmilyen más iskolai angol oktatás nem olyan intenzív, mint a Dyned School tanulási módszere.

 

Szeretném, ha a gyermekem kiválóan beszélne angolul! Kattintok a jelentkezési feltételekért!

 

3. A DynEd teljes mértékben összehangolható az iskolai angol tananyagokkal

 

Minden DynEd iskolai angol tanfolyamhoz több száz oldalas tanári kézikönyv tartozik. Ez tartalmazza az egyes fejezetek bemeneti és kimeneti készségeit, a tanult nyelvtani anyagot, szókincset, gyakorlatokat. Ez alapján bármelyik iskolai angol tanár könnyen megtalálja azokat a gyakorlatokat, amik pontosan beleillenek az iskolai tanmenetbe. A DynEd a gyakorlatokkal pótolni tudja a hiányzó beszédközpontúságot, az iskolai anyagok pedig segítenek felkészíteni a vizsgára, fejlesztik a szövegértés és írás képességeit.

 

4. A DynEd iskolai angol tananyagok mobil eszközökön használhatóak

 

A gyerekek ma már mobil eszközökkel a kezükben nőnek fel. A mobil eszközök használata a nyelvtanulásban azt jelenti, hogy bárhol, bármikor, tankönyvek és munkafüzetek nélkül elvégezhetőek a feladatok. Nincs többé kifogás az angol tanulással szemben – ha a tanulónál ott van a mobiltelefonja, akkor a kezében tart mindent, ami a hatékony angol tanuláshoz kell. Online angol tanfolyam gyerekeknek? Minden DynEd tanuló rendelkezik vele, hiszen ez az elsődleges plattform, amin gyakorolja az angol nyelvet. Az egyéni szoftverrel végzett tanulást azonban mindig támogatja a tanári kíséret. A tanári órák –  akár az iskolában, akár online kerülnek megtartásra – , kiegészítik az egyéni online tanulás előnyeit a személyes tanári motiváció előnyeivel.

 

5. A DynEd személyre szabja a tanulás tempóját

 

A DynEd iskolai angol tananyagokkal mindenki annyit tanul, amennyit szeretne és amennyire képes. A tanulás legnagyobb része egyénileg, saját tempóban történik. Nincs lemaradás amiatt, mert sietni kell az anyaggal akkor is, ha a tanuló azt nem értette meg teljesen. Aki pedig gyorsabban halad, azt nem húzzák vissza a lassabban haladó csoporttársak.

A feladatok nehézségét, az előrehaladás sebességét a DynEd szoftvere személyre szabja, így biztosítva van, hogy a tananyagot mindenki megfelelően, száz százalékban elsajátítja.

 

+1 A DynEd a legolcsóbb módja az iskola melletti angol nyelvtanulásnak

 

Az idegen nyelvtudás és főleg az angol nyelvtudás megfizethetetlen. Olyan előnyökhöz juttat bárkit, amiért minden áldozatot vállalni érdemes. De egyedül csak a DynEd képes arra, hogy alig több, mint egyetlen magántanári óra áráért egy egész hónapra megteremtse a korlátlan angol tanulás lehetőségét.

A DynEd iskolai angol tanfolyamok bármelyik átlagos iskolából emelt szintű angol nyelvi iskolát tudnak varázsolni! Ez csak a gyerekek szorgalmán,  a tanárok kitartásán és a szülők támogatásán múlik. Anyagi akadályai nincsenek.

 

Kattintok az árakért és a jelentkezési feltételekért!