DynEd Pro használati útmutató

DynEd School használati útmutató

Szeretettel üdvözlünk a  DynEd Angol Nyelvtanfolyamok világában. Ez a bejegyzés a DynEd tanfolyamokhoz tartozó letöltési és használati útmutató bevezető fejezete. A DynEd School használati útmutató megmutatja, hogyan tanulhatsz hatékonyan a DynEd School tanfolyamokkal, hogyan telepítsd és használd a szoftvereket, mit tegyél, ha technikai problémákba ütközöl.

 

Következő fejezet: DynEd telepítése számítógépre

 

Mit tartalmaz a DynEd School használati útmutató?

 

A DynEd School használati útmutató néhány bejegyzésen keresztül végigvezet a telepítés, használat, hatékony tanulás és problémamegoldás kérdésein. Célja, hogy átadja a módszertan belső logikáját és segítsen a magabiztos szoftver használatban.

A használati útmutató az alábbi fejezeteket tartalmazza:

 1. DynEd School telepítése számítógépre
 2. DynEd School telepítése okostelefonra, tabletre
 3. A szintfelmérő teszt kitöltése
 4. DynEd School tanulási útmutató
 5. DynEd beszédfejlesztő gyakorlatok és beszédfelismerés használata
 6. Beszédfelismerési nehézségek megoldása
 7. DynEd technikai problémák megoldása – segítség kérés
 8. DynEd szoftver frissítése

 

Néhány általános információ

 

Ebben a bekezdésben néhány általános információt találsz, amire talán nincs is rögtön szükséged. Mégis hasznos, ha gyorsan átfutod őket.

 

 • A DynEd School egy előfizetéssel több eszközön is használható. Telepíthető számítógépre, mobiltelefonra, tabletre, így mindig azzal az eszközzel tanulhatsz, ami a leginkább kéznél van.
 • A tanulás előrehaladását a DynEd folyamatosan szinkronizálja egy központi szerverrel, így mindig ott folytatódik a tanulás, ahol az előző eszközön abbahagytad. Ehhez csak annyi kell, hogy az eszköz csatlakozzon az internethez.
 • Ha épp nincs internet, a DynEd szoftverek offline módban is használhatóak. Ha azonban egy eszköz két hétig nem szinkronizálta a rajta levő tanulási adatokat, úgy a következő elindításkor a DynEd aktív internet kapcsolatot kér a szinkronizáláshoz.
 • Korlátozás viszont, hogy ugyanarra az eszközre ugyanazt a tanfolyamot csak néhány alkalommal telepítheted. Ha egy tanfolyamot – pl. First English – egyszer telepítettél a mobiltelefonodra, majd letörölted, de később újra telepítenéd, ez az első néhány alkalommal lehetséges. Egy idő után azonban  “too many downloads”, azaz “túl sok letöltés” üzenetet fogsz kapni. Ezt követően ugyanazt a tanfolyamot már csak egy újabb eszközre – pl. egy másik telefonra – telepítheted. Ügyelj tehát arra, hogy minél kevesebbszer telepítsd újra ugyanazt a tanfolyamot ugyanarra az eszközre.
 • A tanfolyamok használata a hozzáférésed lejárata után már nem lehetséges. Bár a tanfolyamok továbbra is telepítve maradnak, de a szinkronizálás hiánya miatt legkésőbb az előfizetés lejárata után két héttel már nem tudod használni őket.
 • Ha kérdésed van a DynEd School szoftverek használatát illetően, fordulj bizalommal a DynEd tanárodhoz. Ő sok mindenben azonnal tud segíteni, vagy továbbítani tudja a kérdést a DynEd magyarországi képviselője, a CTI Education Kft. felé.

 

A DynEd School használati útmutató időnként aktualizálásra, bővítésre kerül, így egy idő után érdemes újra felkeresni.

 

Következő fejezet: DynEd School telepítése számítógépre