DynEd Pro telepítése Tabletre

DynEd telepítése tabletre, okostelefonra

A DynEd Pro telepítése Tabletre és okostelefonra pontosan ugyanúgy működik, mint bármilyen  más applikáció esetében. Néhány apró de fontos részletet azért érdemes elolvasnod.

 

Kapcsolódó bejegyzés: DynEd Pro telepítése számítógépre

 

DynEd Pro telepítése tabletre, okostelefonra

A DynEd szoftver letöltéséhez keress rá a Google Play, az Apple Store vagy a Huawei AppGalery áruházakban a DynEd Pro tanfolyamra. Kövesd a telepítő utasításait.

Az első indításkor ki kell választani azt is, hogy melyik szerverre csatlakozzon az applikáció. Ezt egy legördülő sávból lehet majd kiválasztani a bejelentkező felületen. Mindenképpen a Europe lehetőséget válaszd!

Fontos tudni, hogy a DynEd más úgynevezett rekord szervert használ pl. Amerikában, mint Ázsiában vagy Európában. Csak azon a szerveren fog működni a hozzáférésed, ahol regisztrálva lettél – jelen esetben Európában. Válaszd tehát a Europe lehetőséget. Az úgynevezett rekord szerver szerencsére később is beállítható – kattints a fogaskerék ikonra a bejelentkező felületen, ha módosítani szeretnél.

Bejelentkezés telepítés után

A bejelentkezési adatok megegyeznek a PC változat bejelentkezési adataival:

  • student e-mail: a megadott e-mail cím szerint
  • jelszó: a megadott jelszó szerint

A DynEd Pro tanfolyamok letöltése

A DynEd először magát a tanuló programot Bejelentkezés után először le kell tölteni a tanulni kívánt anyagokat. A felső menüsorban megjelenő tanfolyamok közül azok a tanfolyamok tölthetők le, melyek ikonján egy zöld nyíl megjelenik.

A letöltéshez tartsd nyomva az ikont egy picit hosszabb ideig. Ezt követően jelenik meg a letöltés engedélyező ablak. Egy-egy tanfolyam letöltése hosszú időt vesz igénybe, az anyagok nagyok. Az is elő szokott fordulni, hogy a letöltés megszakad és újra kell kezdeni. Kérjük légy türelemmel. Ezek a tanfolyamok sokkal nagyobbak, mint a szokásos mobil applikációk.

Hány tanfolyamot tölthetsz le egy  mobil eszközre?

Ez egyáltalán nincs korlátozva, de: a tanfolyamokat a DynEd a készülék memóriájába telepíti. Mivel egy-egy tanfolyam több száz MB vagy akár 1 GB nagyságú, a készüléknek rendelkeznie kell ekkora méretű szabad memóriával.

Ajánljuk, hogy minimum 4, de inkább 8 vagy még több GB belső memóriával rendelkező mobil eszközzel vágj bele a DynEd Pro telepítésébe.

Memóriakártyára történő telepítés nem lehetséges.

Hányszor töltheted le ugyanazt a tanfolyamot ugyanarra a mobil eszközre?

A DynEd Pro telepítése tabletre számodra ingyenes, de a DynEd minden egyes letöltés után díjat fizet az áruházaknak. Ezért egyelőre korlátoznia kell azt, hogy ugyanazt a tanfolyamot ugyanarra a készülékre hányszor lehet letölteni. Néhány telepítés után kiírja, hogy “ez a tanfolyam túl sokszor lett telepítve”.

Bár ugyanazt a tanfolyamot többször is letöltheted, de kérlek bánj ezzel takarékosan. Ha letöltöttél egy tanfolyamot, használd addig, amíg el nem végezted. Csak akkor töröld le, ha már elvégezted a tanfolyamot.

 

Következő bejegyzés: DynEd szintfelmérő tesztek