DynEd Pro 2000 óra tanulás

Miben más a DynEd Angol a hagyományos tanfolyamokhoz képest?

Ma Magyarországon évi több száz millió forintot költenek nyelvtanulásra. A hagyományos nyelvtanulás buktatói miatt azonban csak kevesen tanulnak meg igazán idegen nyelven beszélni. Ez a bejegyzés arról szól, hogy miben más a DynEd Angol, miért fogsz vele hamarabb és jobban beszélni angolul, mint más tanfolyamokkal.

 

Az előző bejegyzésből részletesen megtudod, mi a hagyományos angol nyelvtanulás igazi buktatója. Kattints ide az elgondolkodtató bejegyzésért!

 

Miért olyan nehéz angol megszólalni?

 

A legtöbb tanfolyam arra irányul, hogy a tanuló megértse a nyelv szerkezetét és bővítse szókincsét. Némi gondolkodás után pedig biztosan megtalálja majd a helyes szavakat és kifejezéseket.

Írásban és olvasás közben van is elég időnk gondolkodni, de éles beszédhelyzetben erre már NINCS IDŐ. Mint ahogy beszéd közben se lapozgatunk szótárt.

Pontosan EZ AZ OKA annak, hogy

  • BESZÉDHELYZETBEN SOKAN LEBLOKKOLNAK,
  • a beszédjük akadozó lesz,
  • nem találják a szavakat.

Ez nem azt jelenti, hogy nem tudod a nyelvet. Egyszerűen csak sokkal gyorsabban kellene eszedbe jutnia a helyes kifejezéseknek és mondatoknak, minden gondolkodás nélkül.

 

Miben más a DynEd a hagyományos nyelvtanfolyamokhoz képest?

 

A LEGFONTOSABB KÜLÖNBSÉG más tanfolyamokhoz képest az, hogy a DynEd célja az automatikus, gondolkodás nélküli nyelvhasználat megtanítása.

Magol-e a kisgyerek nyelvtant és szavakat?

 

A kérdés a természetes beszédtanulásra utal, ami a DynEd módszer alapját is képezi. Amikor kisgyerek voltál, egész nap beszéltél: ennyi gyakorlás után természetes, hogy ma már gondolkodás nélkül használod az anyanyelved!

A DynEd módszer CÉLJA az, hogy angolul is annyit beszélj, gyakorolj, hogy a végén NE KELLJEN GONDOLKODNOD angol beszéd közben sem!

A gondolkodás nélküli, automatikus nyelvhasználat nélkül ugyanis nem lehetséges a folyamatos, akadozás mentes beszéd.

Miben más a DynEd? Először is abban, hogy a természetes beszédtanulásra épít és sokkal, nagyon sokkal többet gyakoroltat, mint a hagyományos nyelvtanfolyamok.

Hogyan és kivel gyakorolj?

 

A kisgyerek folyamatosan beszél és a családtagok folyamatosan beszélnek hozzá. Ez rengeteg gyakorlást jelent. Nincs olyan nyelvtanfolyam, ahol erre ennyi időt tudnának biztosítani.

….és itt jön a képbe a DynEd!!!

Tudtad-e, hogy a DynEd tanulással 1 óra tanulás alatt 80-120 mondatot mondasz ki hangosan? S mindezt már az első tanulási órától kezdve?

Ekkora aktivitást se chaten, se sorozatokból, se angol oldalakon nem lehet elérni egyedül.

 

Miben más a DynEd? Az automatikus nyelvhasználat elérése érdekében a DynEd sokkal többet ismételteti és gyakoroltatja a kulcsmondatokat, mint amit más nyelvtanítási módszereknél megszokhattál. Tablettel, mobiltelefonnal tudod gyakorolni a hangos beszédet és állíthatjuk: ezeknek az eszközöknek sokkal több türelme és főleg ideje van rád, mint bármelyik angol tanárnak.

Miben más a DynEd? A DynEd azt is megmondja, mennyi az “elég” gyakorlás!

 

A szükséges ismétlés számot és aktivitást a DynEd pontosan számolja. Méri a teljesítési százalékot is. Így nem neked kell mérned az időt és kitalálnod, hogy mennyit kell gyakorolni, hanem azt a tapasztalatok alapján a DynEd pontosan megmondja.

A szükséges gyakorlás mértéke feladatonként és témakörönként változik. Nincsenek sablonos, “ismételje meg ötször” típusú gyakorlások.

Miben más a DynEd?

A DynEd azért kiváló rendszer, mert minden feladatra, témakörre, sok-sok méréssel statisztikailag tudja, hogy mennyi gyakorlás elég!

A leckék teljesítése után a leckékben levő mondatokat, nyelvtani szerkezeteket automatikusan, gondolkodás nélkül és szabadon tudod majd használni. Ez jóval magasabb szint, mint a megértés szintje és lehetővé teszi, hogy valóban beszélni tudj angolul.

Miben más a DynEd? Tekintsd meg rövid bemutatónkat!

 

A videóban a DynEd európai és Egyesült Államokbeli vezetői beszélnek a DynEd módszertanáról, a DynEd szoftverről.

 

 

 

Te is úgy gondolod, hogy nem a könyvek módszerein múlik minden, hanem az aktív beszéden?

Egyetértesz azzal, hogy nem tanárt kell keresni, hanem egyszerűen gyakorolni?

Próbáld ki a DynEd módszert 21 napig 70%-kos kedvezménnyel és ingyenes szintfelmérő teszttel!

 

 

 

Categories: DynEd módszer