mobil angol nyelvtanfolyam

Mobil angol nyelvtanfolyam – minden egyetlen kis helyen

Csak a mobil angol nyelvtanfolyam az igazán jó nyelvtanfolyam. Miért is mondhatjuk ezt? Nem csak azért, mert a jelen technikája a mobil technika. Azért is, mert az eszközök használhatósága és egyszerűsége alapvetően befolyásolja a tanulási hatékonyságodat.

Mik a hátrányai a hagyományos nyelvtanulási anyagoknak?

 

Ezúttal nem azt nézzük, hogy a mobil angol nyelvtanfolyam miért beszédközpontúbb és hatékonyabb. Praktikus szempontból közelítjük meg a kérdést. Nézzük először, hány eszközt használsz egyetlen nyelv megtanulásához?

Minimum 2 könyvet, két füzetet, hanganyagokat, videóanyagokat, fénymásolt lapokat amiket a nyelvórán kapsz. Van még szótárad, összefoglaló nyelvtanod, feladatgyűjteményed. Mindezt többször is meg kell venned, mert minden újabb nyelvtudási szinthez újabb sorozat segédanyagra van szükséged.

Nem is az a gond, hogy ez összeszámolva sokba kerül – ez még a legkisebb probléma. Hanem …

  • A nyelvtanuláshoz szükséges holmik nem lehetnek mindig nálad, ezért sokkal nehézkesebben tudsz tanulni.
  • Az anyagok sok helyet foglalnak, te pedig nem tudsz a villamoson vagy a cukrászdában szétterülni, ha épp lenne 20 üres perced a gyakorlásra.
  • És a tanulási idő 10-20%-a keresgéléssel, lapozgatással telik.

 

Minél több eszközre van szükséged a nyelvtanuláshoz, annál kisebb a valószínűsége, hogy használni fogod őket.

Minél több eszközt használsz, annál több időt vesz el a tanulásból a keresgélés, lapozgatás, önszervezés.

Hidd el, hogy ez nagyon-nagyon fontos szempont. Előre eldönti, hogy végigjárod-e azt az utat, amit elkezdtél.

Egy mobil angol nyelvtanfolyam praktikus előnyei

 

A mobilodat akkor is magadnál tartod, ha éppen nem tanulsz. Kirándulás, sportolás, ingázás, tévézés közben is melletted hever. Ebből következik, hogy egy mobil angol nyelvtanfolyam akkor is nálad van, ha épp nem tanulásra készültél.

Mobil angol nyelvtanfolyammal kihasználhatod a töredék időket. Például: tévét nézel és éppen jön egy 10 perces reklám. Nézheted a reklámot, hozhatsz magadnak egy sütit – vagy elvégzel egy 10 percre optimalizált nyelvtanulási egységet a mobil angol nyelvtanfolyamoddal. 3 reklámszünet = 30 perc tanulás. Persze kell hozzá elszántság, de mégis – van időd a nyelvtanulásra.

A mobilodon bármennyi anyag elfér, így a mobil angol nyelvtanfolyam egyáltalán nem foglal helyet, legfeljebb memóriát. A videók, szövegek, nyelvtani feladatok, magyarázatok mind mind korlátlan mennyiségben a zsebedben vannak. Nem kell új tankönyveket venned, ha előre léptél az angol nyelvtudásban és a régi anyagok sem porosodnak a polcon.

 

A DynEd a tökéletes mobil angol nyelvtanfolyam

 

Egyetlen helyen találod meg az összes tanfolyamot – a kezdőtől a felsőfokú szintig. Végig ugyanazt az eszközt használod, amit ismersz és rutinosan kezelsz. Még arra sincs szükség, hogy minden egyes nyelvtudás szintnél újabb tanfolyamot keress magadnak.

A tanfolyamok közötti váltás csak kattintás kérdése – nem is kell kilépned a DynEd keretszoftverből. A DynEd az általános angol mellett üzleti angol nyelvtanfolyamokat is kínál, amiket nem kell külön megvásárolnod és kezelned. Egyszerre több angol nyelvtanfolyammal is tanulhatsz egyetlen mobil angol nyelvtanfolyammal.

A DynEd automatikus tanulás irányító funkciója – az intelligens tutor – leveszi a válladról a szervezés mázsás súlyát: a feladatokat szépen, sorban találod, így nem kell lapozgatnod, keresgélned. Sőt: a DynEd azt is nyilvántartja, hol tartasz éppen és milyen feladatok, gyakorlatok azok, amiket a tudásszinteden el kell végezned. Így a rengeteg anyag mellett is könnyen kiigazodsz, nem nyom össze a tanulandó anyagmennyiség súlya.

Mindig tudod, hol tartasz – az előrehaladásod rögzítve van, csak indítod a szoftvert és már haladsz is tovább. Így akár 10 percet is értékes tanulási idővé tudsz varázsolni.

 

Mit jelent a mobilitás a gyakorlatban?

 

Képzeld el, hogy leugrasz a postára feladni egy levelet – és azt látod, hogy a posta tele van kaparós sorsjegyért és számlabefizetésért sorban álló emberekkel. Régebben szétvetett volna a méreg, hogy feleslegesen töltöd el az idődet. Most azonban kiveszed a táskádból a mobilodat és máris a teljes DynEd Angol Tanfolyam a kezedben van – tankönyv, munkafüzet, szótár, hanganyag, videó, gyakorlófüzet. Lazán elvégezheted azt a leckét, amit otthonra terveztél. Tapasztalatból mondom: sajnálni fogod, amikor végre sorra kerülsz.

Ezt a szabadságot és rugalmasságot adja meg neked a DynEd. Élj vele és érd el azt az angol tudást, amit mindig is szerettél volna!

 

Categories: DynEd módszerTags: