New Dynamic English - Epidemics

New Dynamic English – Epidemics

New Dynamic English – Epidemics. A New Dynamic English angol nyelvtanfolyam 7. moduljának egyik témája az Epidemics, azaz a járványok. Ez a téma  a DynEd módszernek megfelelően több leckéből áll. Tekints bele két leckébe a New Dynamic English 7. modulból!

New Dynamic English – Epidemics

Ez a két lecke B2 tudásszintet igényel. Szószedetet, fordítást nem tartalmaznak, mivel a DynEd kizárólag angol nyelven tanítja az angol nyelvet – még kezdőknek is.

Természetesen a New Dynamic English nem csak hallgatható leckéket, hanem hozzájuk kapcsolódó gyakorló feladatokat és tanári konzultációt is nyújt!

Teszteld nyelvtudásodat is és ha úgy véled, van mit rajta fejleszteni, bármikor elkezdheted a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokat!

Fighting Infections – a fertőzések leküzdése

Ez a pár perces lecke a fertőzésekről és azok megelőzéséről, kezeléséről szól. Megismered belőle a betegségekhez tartozó kifejezéseket, szavakat.

Preparing for our future – felkészülés a jövőnkre

A globális járványok lehetősége azóta fennáll, amióta a globális gazdaság szerepe rendkívüli mértékben megerősödött. Nem csoda, hogy a DynEd leckéi között is helyet kapott ez a téma. Ismerkedj meg a járványok terjedésével, megelőzésével kapcsolatos kifejezésekkel a Preparing for our future leckéből!

Tudj meg többet a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!

A DynEd nagyon komoly rendszer. Nem lehet néhány szóban átadni mindazt, amit nyújt neked. Éppen ezért összeállítottunk egy tájékoztató e-mail sorozatot, amiből lépésről lépésre megismerheted a legfontosabb részleteket.

Add meg az elérhetőségeidet és máris megkapod a tájékoztató e-maileket!