angol online nyelvtanulás

Online angol nyelvtanulás – DynEd Angol Nyelvtanfolyamok

Online angol nyelvtanulás – ma már bárhol és bármikor, bármilyen eszközzel tanulhatod az angol nyelvet. Elég, ha rákeresel a neten az angol nyelvoktató programokra és máris zavarba jössz a választéktól. Ez a cikk az online angol nyelvtanulás előnyeiről és hátrányairól, valamint az ideális megoldásról szól.

Online Angol Nyelvtanulás – kiegészítő tanulásként, akár ingyen

Vannak, akik csak ismerkednek egy idegen nyelvvel, vagy éppen nem foglalkoznak vele intenzíven. Ha te is közéjük tartozol, gyakorlatilag bármelyik szókincsbővítő, nyelvtan gyakorló szoftvert választhatod. Az online angol nyelvtanulás kínálata naponta bővül, ha az egyik nem tetszik, vagy éppen nem működik, telepítheted a másikat.
Vannak tanfolyamok, amik némi pénzért támogatást, reklámmentességet és bővebb tartalmat igérnek.
Kiváló ingyenes lehetőséget kínál a DynEd Plus Angol Nyelvtanító program is közéjük tartozik. Ez nem csak ingyenes, de még reklámok sem futnak rajta. Kifejezetten sok gyakorlási lehetőséget kínál és ráadásul pedagógiailag is kiválóan felépített.
Ha valóban meg szeretnél tanulni angolul, akkor az ingyenes vagy olcsó online angol nyelvtanulás mellé mindenképpen szükséged van egy nyelvtanárra, nyelvtanfolyamra, könyvekre. A hagyományos nyelvtanulás teljes eszköztárát be kell szerezned hozzá.

Online Angol Nyelvtanulás – fő tanulási módszerként

angol online nyelvtanulás _02

Vannak programok, amik gazdag tartalommal rendelkeznek. Ugyanakkor egyetlen szoftveres, önálló tanulásra építő tanfolyam sem állítja azt, hogy valóban megtanulsz vele angolul.
Ennek oka, hogy nagyon nehéz otthon, tanári kíséret nélkül, önállóan megtanulni egy idegen nyelvet. Van, akinek sikerül, de ők inkább a kivételek. Az élő nyelvi gyakorlásra mindenképpen szükség van.
Ezért az online angol nyelvtanulás másik megközelítése, hogy valódi tanárral, de online felületen – pl. Skype – veszel részt nyelvórákon.
A tanárral való online tanulás már sokkal járhatóbb útja a nyelvtanulásnak. Nem nyújtja azonban azt a lehetőséget, amit a szoftverek nyújtanak – a bármikor való tanulás és gyakorlás lehetőségét. A tanárral ugyanúgy kötve vagy az órákhoz, bár szerencsére már nem kell sehová sem utaznod.
Ha saját online tanárod van, az persze már jóval több pénzbe kerül, mintha csak egy szoftverrel tanulnál. Ugyanúgy ki kell fizetned a nyelvórákat, ami óránként 2-5.000 Ft-ot, havi szinten 20-40.000 Ft-ot jelent. A tanulás azonban sokkal rugalmasabban szervezhető és megtakarítod az utazási költséget is.

DynEd Pro – az ideális online angol tanulási program

Egyetlen olyan nyelvtanfolyam van, ami mind az online, mind a személyes tanári támogatás előnyeit egyesíti. Ez a DynEd Angol Nyelvtanfolyamok.

Mik az előnyei annak, ha mindkét módszert használod a tanuláshoz?

Az online angol nyelvtanulás végtelen gyakorlási lehetőséget jelent. Akárhányszor elvégezhetsz egy feladatot, bármennyiszer meghallgathatsz egy dialógust. A beszédfelismerő rendszer segítségével pedig még az aktív beszédet is gyakorolhatod. Ráadásul a szoftver ára nem függ a használat mennyiségétől – akár egész nap nyúzhatod az angol szoftvert, ha bírod erővel. Így fillérekért hozzájuthatsz az elegendő mennyiségű gyakorláshoz.
Ezzel szemben a tanár az élő nyelvi gyakorlás lehetőségét kínálja. Igazi emberrel beszélhetsz, éles helyzetben használhatod a nyelvet. A tanár alkalmazkodik hozzád, motivál és támogat téged. Kérdezheted és válaszol neked. Tartja benned a lelket akkor is, amikor magadtól már feladnád. A tanári óra olyan időpont a naptáradban, amire készülni kell. Így tanulásra vagy kényszerítve.
Az online angol nyelvtanulás ideális kombinációja tehát az intenzív szoftveres otthoni tanulás és szorosan ráépülő tanári támogatásból áll. A két lehetőséget egyszerre csak nagyon ritkán találod meg az online nyelvtanfolyamok között.
A DynEd Angol Nyelvtanfolyamok az egyetlen olyan online angol nyelvtanulási lehetőség, amelyik egyszerre kínálja mindkét tanulási formát. Megvalósítja az ideális kombinációt és ezzel valóban megtanít téged angolul beszélni.
A 2000 óra angol nyelvi anyag, a gondosan kifejlesztett tanmenet és kéthetenkénti tanári támogatás segítségével 3x gyorsabban haladsz, mint bármelyik más módszerrel.
A DynEd Angol Nyelvtanfolyamok, kifejezetten épít az aktív angol beszédre. Olyan feladatokat kapsz, amiket hangos beszéddel oldasz meg és az okostelefon vagy a számítógép mikrofonjával rögzítesz. Visszahallgathatod magadat és sok feladatot szóban kell megoldanod.
A DynEd Angol Nyelvtanfolyamok széles kínálatáról a cég magyar nyelvű oldalán is tájékozódhatsz!

Az online angol nyelvtanulás remek dolog, érdemes kipróbálni!
Imserd meg ezt a tanulási módszer, és hat tetszik, rendkívül kedvezményesen ki is próbálhatod!
Kattints az ismertető e-mailekért és 5+1 e-mailben megtudsz mindent a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!