Daróczi Zoltán Oktatási Menedzser

Egyike voltam a legelső embereknek, akik Magyarországon találkoztak a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokkal. Én voltam talán az első, aki hónapokon át tesztelte és saját maga kipróbálta a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokat.

Azért kezdtem a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokkal foglalkozni, mert lenyűgözött az az alaposság és tökéletességre törekvés amivel az anyagokat felépítették. Nem vagyok nyelvtanár, de néhány nyelvet ismerek és tisztában vagyok a hatékony tanulás szabályaival. Minél mélyebben ismertem meg a DynEd tulajdonságait, annál jobban nőtt a lelkesedésem. Még hónapok múltán is fedeztem fel benne új dolgokat.

Az én feladatom a DynEd bevezetéséhez tartozó oktatás módszertani támogatás nyújtása. Ezt a módszert mindenki számára elérhetővé kell tenni Magyarországon is.

Az én angol nyelvtudásom is sokkal stabilabb lett 200 óra tanulás után, így meggyőződéssel ajánlom bárkinek, aki komolyan gondolja, hogy meg akar tanulni angolul beszélni.

Illés Antal Ügyvezető és Tulajdonos

Régi szereplője vagyok az IT szakmának Magyarországon. Alapítója, 20 évig ügyvezetője és tulajdonosa voltam az egyik legnagyobb informatikai vállalkozásnak, a HUMANsoft Kft-nek.

Befektetőként jelen voltam azon a tájékoztatáson, melyet Mehmet Bayraktaroglu, a DynEd Europe ügyvezetője tartott az Amerikai Nagykövetségen 2014-ben. Ez volt a DynEd legelső bemutatkozása Magyarországon. Azonnal felismertem a DynEd jelentőségét és lehetőségeit a magyarországi angol nyelvoktatásban. IT szakemberként pontosan tudom, mit jelent egy ilyen rendszer kidolgozása és működtetése és elismeréssel tölt el, hogy a DynEd képes több millió tanuló adatait kezelni az egész világon.

Meggyőződésem, hogy a DynEd képes alapjaiban megváltoztatni azt a képet, amit Magyarországon a nyelvtanulásról eddig kialakítottunk. Az angol nyelvtudás fejlődésével pedig közvetlenül hozzájárulhatunk az ország gazdasági fejlődéséhez és új távlatokat nyitunk meg az emberek előtt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com