Bohus László, ügyvéd

“Azért választottam a DynEd-et, mert foglalkozásom miatt nem tudtam fix időpontokban nyelvórákra járni.
9 hónapon át tanultam a DynEd-del. Naponta 20-30 perc tanulási idővel a kezdeti, 2.0 tanulási szintről 3.0 azaz C1 szintig sikerült eljutnom. Amikor volt egy kis időm, előkaptam a notebook-om, két nagyobb munka között, iskolában gyerekekre várva, gyerekek különóráján, este lefekvés előtt mindig találtam időt a tanulásra.
A legnagyobb pluszt a DynEd módszerben az jelentette, hogy bármikor, bárhol tanulhatok vele, és interaktív, tehát nem csak hallgatni kell, hanem beszélni a géphez.”

Szvétek Ferenc, vezető szakértő

“A párom ajánlotta nekem a DynEd-et azzal, hogy a kollégája ezzel a módszerrel tanul és nagyon változatos a feladatok köre, sok a szóbeli gyakorlat, folyamatos a visszamérés és értékelés. Nekem a legnagyobb pluszt az jelentette, hogy a DynEd 24 órában állt a rendelkezésemre. Villamoson, séta közben, utazások során, éjjel. Bármikor beléphettem vagy ha éppen nem értem rá, akkor abbahagytam. 2015. decemberében biztosan kihívás lett volna számomra egy 15-30 perces prezentáció megtartása angolul. Most a tanfolyam végén, 2016. május közepén van egy ilyen feladatom egy külföldi megbeszélés kapcsán. Nincsen bennem feszültség amiatt, hogy angolul kell beszélnem egy hallgatóság előtt. Ez nekem komoly eredmény!”

Pap Katalin

“Beszéltem a számítógépemnek, és nem kellett szégyellni magam, ha valamit elrontottam. Ha ezerszer mondtam el, azt sem unta meg a gépem! Visszahallgattam a saját mondataimat! Tetszett, és önbizalmat adott, mert összehasonlítva a natív angollal is jó volt! Ha a számítógépem megérti, amit mondok, akkor majd az emberek is meg fogják érteni. Kívülről megtanultam és begyakoroltam helyesen kimondani közel ezer mondatot! „If we were closer to the Sun it would be too hot for us…” és amivel tarolni lehet bárhol „… no particle can travel faster, then the speed of light.”
Mindenkinek ajánlom a DynEd-et, és főként a legreménytelenebbnek tűnő eseteknek, mint én voltam!”

Alfásy Szilveszter, kommunikációs tréner

“A DynEd előtt soha nem tanultam angolul, a meglévő „tudásom” filmekből, angol nyelvű weboldalakról ragadt rám. A tanfolyam kezdetén 0,5-ös szintet értem el a felmérő teszten. Nem túlzás ha a tudásszintemre az „abszolút kezdő” kifejezést használom. 6 hónapig tanultam a DynEd-del. Nagy lelkesedéssel fogtam a tanulásba, napi legalább 1 órát foglalkoztam a dyneddel. Az első hónapokban heti átlagom 10 óra körül volt. Később is igyekeztem minden nap legalább fél órát foglalkozni a tanulással, hétvégén pedig többet. A „legzűrösebb” időszakokban is heti 4-5 órát tanultam.

6 hónap elteltével újra kitöltöttem a felmérő tesztet: a kezdeti 0,5-ös eredményem itt 2,2 lett! (A tanfolyamban is ilyen szintű témaköröknél tartottam.) Ami ennél is fontosabb, hogy szubjektív érzésem is az, hogy már nem vagyok „abszolút kezdő”. Nagyon sok mindent megértek, és egyszerű mondatokban már tudok beszélni is. (A DynEd-től független teszteket is kitöltöttem azóta – eredmények szerint a „haladó” szinten vagyok.) Azt érzem, hogy még egyszer 6 hónap kell, hogy magabiztosabb, tárgyalási szintű angol tudásom legyen.

Igazán annak jó, aki tényleg meg akar tanulni angolul (záros határidőn belül). Más programokat (ingyenes online) is kipróbáltam – ezek között is van jó. Ha csak tanulni (tanulgatni) akar az ember, akkor ezek is megfelelőek. A DynEd pénzbe kerül (nem is kevésbe), de sokszorosan megéri az árát, mert kézzel fogható a fejlődés. Ehhez persze szükséges egy döntés, hogy akarok-e, tudok-e intenzíven tanulni.”

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com