Üzleti Angol Online – Dynamic Business English

Üzleti angol online – Dynamic Business English! Ha már tudsz angolul, de a munkahelyen, az üzleti életben is használni szeretnéd, akkor speciális üzleti angol nyelvtanfolyamra van szükséged. A Dynamic Business English azoknak készült, akik az üzleti angol nyelvet szeretnék beszédszinten fejleszteni.

Míg általános angol nyelvoktató anyagból nagy a kínálat, üzleti angol nyelvtanfolyamból sokkal kisebb a választék. Kétségtelenül elmondható, hogy a Dynamic Business English nyelvtanfolyamnak nincs párja a szoftverrel támogatott angol nyelvtanfolyamok között.

A díjnyertes szoftverrel és személyes angol tanári kísérettel bárhol és bármikor élvezetesen tanulsz. Ez a tanfolyam az üzleti élet fontos témáira koncentrál – cég és termékbemutatás, karrier és önéletrajz, döntéshozatal, termékek és ajánlatok összehasonlítása, tervezés. Nem csak érteni, beszélni is fogod az angol nyelvet. Ebből a cikkből megismerheted a Dynamic Business English tanfolyamot.

 

Üzleti angol online – a Dynamic Business English bevezet az üzleti nyelvbe

üzleti angol online - dynamic business english 01

 

A Dynamic Business English tanfolyamot akkor fogod a legjobban kihasználni, ha A1-B2 szinten érted az angol nyelvet. A tanfolyam célja a szókincs és az üzleti nyelvi készségek fejlesztése. A New Dynamic English tanfolyam kiegészítő tanfolyamáról van szó. A New Dynamic English az általános angol, a szókincs és a grammatika elsajátítását célozza – a Dynamic Business English pedig az általános tudás üzleti alkalmazását segíti.

Ha fontos neked a hallás utáni beszédtanulás és az aktív beszéd gyakorlása, akkor a Dynamic Business English tökéletes választás. Minden leckét először hallás alapon ismersz meg, ami egyedülálló a nyelvtanfolyamok között. A vizuális megjelenítés és az értelmező feladatok segítenek a szótár nélküli nyelvtanulásban. Olyan könnyedséggel és hatékonysággal tanulod a nyelvet, mint kisgyerek korodban.

Az éppen tanult anyagot hangos beszéddel, a számítógép vagy telefon mikrofonját használva gyakorolod. Óránként 100-120 angol mondatot mondasz ki hangosan, így a tanfolyam végére 10 – 15.000 (!) hangosan kimondott üzleti angol mondatot tudhatsz magad mögött.

Hogyan működik a Dynamic Business English tanfolyam?

Akár csak egy tanfolyami angol oktatásnál, itt is szintfelmérő teszttel kezded az angol tanulást. A DynEd azonnal annál a modulnál nyitja meg neked a tanfolyamot, amelyik szintre a teszt alapján jogosult vagy. Nem kell a tudásodnál alacsonyabb szinten kezdened, így gyorsabban haladhatsz. Az ismétlés sem árt azonban – a szintednél lejjebb lévő leckék is megnyitásra kerülnek, hogy belenézhess az anyagokba.

Ha a teszten elért eredményed nem éri el a szükséges szintet, akkor a Dynamic Business English tanfolyam zárva marad. Amint megerősödött a tudásod, értesülni fogsz arról, hogy használatba veheted a Dynamic Business English tanfolyamot.

Amikor előfizetsz a Dyned Angol Nyelvtanfolyamokra, akkor minden tanfolyam használatára jogosult vagy. Az egyetlen korlát a tényleges nyelvtudásod. Ezért nem kell a Dynamic Business Englishre külön előfizetned, hogy tanulhass vele.

A szintednél feljebb jutni azonban szorgalmas munkával lehetséges. Az angol tanulás otthon Dynamic Business English tanfolyammal azért is könnyű, mert mindig látod, hány százalékosan teljesítetted az éppen tanult leckét. Ha elérted a 100%-ot, akkor már nem csak érted, hanem gondolkodás nélkül használni is tudod a tanult nyelvi anyagot.

Online üzlet angol – Dynamic Business English!

online üzleti angol - dynamic business english 02

 

 

 

 

A Dynamic Business English a DynEd kiegészítő tanfolyama. Az üzleti angol nyelvet tanulod meg vele. Tematikájában és gyakorlataiban rá van hangolva a New Dynamic English tanfolyamra. Ez azt jelenti, hogy azokat a nyelvi elemeket, amiket általános angol nyelvben aktuálisan tanulsz, az üzleti nyelvben is gyakorolni fogod.

A legjobb, hogy a Dynamic Business English tanfolyamhoz automatikusan jár a New Dynamic English tanfolyam is. Így az üzleti angol mellett az általános angol nyelvtudásodat is fejlesztheted.

Mit jelent az, hogy a tanfolyamok egymásra vannak hangolva? Például amikor az általános angol nyelvben a döntési helyzetekhez érsz, utazási, programszervezési kérdéseken keresztül gyakorolod a kifejezéseket. Az üzleti angolban pedig egy üzleti döntési helyzeten keresztül gyakorolod ugyanazokat a kifejezésmódokat. Így akár magánéleti, akár üzleti helyzetben is beszélni tudsz a döntési alternatívákról, következményekről stb.

Az online üzleti angol tanfolyam fontosabb jellemzői:

  • 6 modulból áll
  • egy modult kb. 20-25 tanulási óra alatt sajátíthatsz el
  • a teljes tanfolyammal kb 120 óra alatt végzel és eközben
  • a B1- B2 szinten szélesíted a beszédkészségedet.

A DynEd tanfolyamok leírásai között további információkat találsz a tanfolyamról. A Functioning in Business és az English by teh Numbers tanfolyamokkal kiegészítve páratlan bevezetést kapsz az üzleti angol nyelvbe.

Ezen a linken videók segítségével életszerű betekintést kapsz a Dynamic Busines English tanfolyamba.

 

 


Az angol nyelvtanulás otthon remek dolog, érdemes kipróbálni!
Ismerd meg ezt a tanulási módszer, és hat tetszik, rendkívül kedvezményesen ki is próbálhatod!
Kattints az ismertető e-mailekért és 5+1 e-mailben megtudsz mindent a DynEd Angol Nyelvtanfolyamokról!